Изненада! Джаферович – водещ на „Ергенът 2“!

0

- Advertisement -

Новият сезон на „Ергенът” май ще е с нов водещ. За това се заговори преди няколко дни, когато бившият футболист Ваня Джаферович обяви, че влиза в риалитито на Би Ти Ви. Всеизвестно е, че той няма как да бъде следващият „ерген”, тъй като отдавна е женен за половинката си Евгения, с която имат две деца. Ето защо веднага бе спрегнат за наследник на водещия на шоуто – Наум Шопов-внук, пише „Уикенд“.

„Искам да ви съобщя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се казва „Ергенът”, сезон втори. Сигурен съм, че ще се представя по най-добрия възможен начин. Стискайте ми палци!”, написа Ваня Джаферович в социалните мрежи, като публикува и снимка в стила на романтичното риалити – край спокойно море и цъфнали храсти. Към този пост има и послепис: „Жени все още не знае, но сигурен съм, че няма да има нищо против”.

Феновете на звездното семейство Джаферович веднага се притесниха от развод. След това обаче някои размислиха по темата и прецениха, че най-вероятно Ваня има предвид мястото на водещ, а не на главен герой в „Ергенът”. Нищо чудно хърватинът да измести от тази позиция Наум Шопов-внук, който беше лице на първия сезон на шоуто у нас. Въпреки че той по принцип се радва на много почитатели, не получи кой знае какво одобрение от страна на аудиторията на формата. От началото до края на сезона, наред с участничките, зрителите масово критикуваха и водещия. Ето защо едва ли някой би се изненадал, ако телевизията е решила да му търси наследник.

Дали обаче новият водещ ще бъде именно Ваня Джаферович? Напълно възможно е да са го търсили не за основно лице на риалитито, а за интернет рубрика, подобна на тази, която хърватинът правеше в последния до момента „Сървайвър”. Миналата пролет Ваня работеше в риалитито успоредно с основното му лице – Владо Карамазов. Актьорът водеше телевизионните епизоди, а бившият футболист сам снимаше, подготвяше и водеше епизодите за разпространение през интернет. Тогава той сподели пред „Уикенд”, че не му е било лесно с техниката, но постепенно е задобрял и вече се справя с всичко без проблем. Няма да е изненадващо, ако телевизията е решила да му възложи подобна рубрика и за романтичното риалити. Това означава, че Ваня ще трябва да снима живота на момичетата в „Ергенът” зад кадър, да прави с тях паралелни интервюта и да представя всичко това като допълнение към телевизионния формат. Това отдавна се прави и в други два ключови формата в Би Ти Ви – „България търси талант” и „Гласът на България”.

Възможен е обаче и трети вариант – Ваня Джаферович просто да се е пошегувал и всъщност да няма нищо общо с „Ергенът”. Напоследък подобни шеги са много популярни сред мъжете, които по един или друг повод се появяват на малкия екран. Те масово се снимат с рози, намеквайки, че са говори да влязат във втория сезон на риалитито. Обикновено това се прави от необвързаните, но е логично да се прехвърли и към женените, особено след като до ден днешен се говори, че първият „ерген” – Виктор Стоянов, всъщност е бил семеен.

От Би Ти Ви все още няма официална информация нито за новия главен герой в риалитито, нито за участничките в предстоящия втори сезон.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече