Тайнствен татуиран мъж топли леглото на Мис България Венцислава Тафкова! (Първо ФОТО на мачото)

0

- Advertisement -

Тайнствен татуиран мъж топли леглото на Мис България 2020 Венцислава Тафкова, узна Show.bg. Уикенда миската се появи в столичен клуб в компанията на здравеняка, чиито отличителни белези по тялото доста напомнят тези на Благой Георгиев.

Двамата се забавляваха под жарките ритми на живия оркестър в клуба, лееха скъпарски алкохол върху барабаните на музикантите, а мачото дори запали огън по повърхността на инструментите за атракция.

Веднага направи впечатление татусът на Исус Христос на ръката му, който забелязахме във видео сторито, публикувано в малките часове на нощта от самата Тафкова. След броени минути обаче миската предвидливо изтри доказателствата за гореща афера, като единствено Show.bg успя да реагира навреме и да запази пикантната улика.

Набожната тематика в татусите на тайнствения мачо определено напомнят тези на Благо Джизъса, с когото наскоро я свързваха столични клюкари. За съжаление обаче лицето на въпросния мъж така и не се видя.

Самата Тафкова категорично отрича да си има гадже. Тези дни в инстаграм анкета фенове я попитаха дали си има приятел, но миската отговори отрицателно. Въпреки това последователи й напомниха, че са я засичали неведнъж с мистериозен мъж. „Голяма част от живота ми е на показ и става публично достояние. На мнение съм обаче, че всеки човек – дали е публична личност или не, има и личен живот. Затова искам да запазя малко за себе си“, заяви миската в отговор на любопитните фенове.

Тези дни тя бе на почивка по морето, но отново позираше сама на всички снимки и не пожела да коментира кой я придружава.

Кой е притежателят на религиозните татуси и защо Тафкова крие кой е мъжът до нея, женен ли е или предпочита да страни от светския живот? Засега можем само да гадаем…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече