Защо Силвия Петкова заряза Зоран? Режисьорът-победител в „Сървайвър” е пред депресия

0

- Advertisement -

Силвия Петкова скъса с бащата на детето си – режисьорът Зоран Петровски. Актрисата съобщи в социалните мрежи за края на връзката си. Според думите й, с вече бившата й половинка остават добри приятели. Говори се обаче, че истината не е точно такава.

„За да не започнат спекулации, което най-вероятно е неизбежно, но все пак… Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!”

С тези думи Силвия Петкова съобщи, че връзката й със Зоран Петровски вече е история. Те звучат така, като че ли актрисата говори и от името на своята половинка. Но режисьорът не публикува съобщението й, което е знак, че той не тледа на раздялата толкова ведро, колкото вече бившата си жена.

Според слуховете, Петровски приема много тежко разпадането на семейството си. Решението за това е било взето от Силвия, а не от него. Тя най-вероятно е имала сериозна причина да се раздели с бащата на сина си Сива, който още не е навършил 6 години. Според запознати, причината е деспотичния характер на режисьора, който трудно овладявал гнева си.

Зоран, който тази пролет спечели шоуто на Би Ти Ви „Сървайвър” е пред депресия заради раздялата с актрисата, твърдят хора от артистичните среди. Десетина дни преди Петкова да съобщи за разпадането на двойката, режисьорът публикува снимка с нея, към която написа на английски език: „Любовта на живота ми!”.

Малко след като спечели „Сървайвър” тази пролет, той разказа, че се е влюбил в актрисата от пръв поглед, когато я видял на снимачната площадка на сериала „Революция Z” преди 10 години. Увлечението му по нея било толкова силно, че трудно успявал да си върши работата, докато тя е на снимки. „Не можех да я режисирам. Само я гледах влюбено”, спомня си Петровски. Години наред Силвия го възприема единствено като колега и приятел. Един ден се срещат случайно в бар и той най-после събира смелост да я попита дали има приятел. Когато чува отговор „не”, решава да действа. Месец по-късно актрисата вече е бременна. Синът на двойката се ражда в края на 2016 г.

Погледнати отстрани, Силвия Петкова и Зоран Петровски изглеждат идеална двойка. Актрисата никога не е пестяла обяснения в любов към бащата на сина си. Той от своя страна също не крие своите чувства. Но по време на участието си в „Съвравайвър” Петровски разкри, че са били пред раздяла точно преди да влезе в риалитито.

„Благодарение на шоуто спасих семейството си”, твърдеше Зоран, след като спечели шестия сезон. На финала Силвия го подкрепи в студиото по време на предаването на живо. След това в продължение на месеци двамата не спираха да демонстрират взаимна обич и голямо щастие. Дори разкриха плановете си за наградата от 150 000 лева. Смятаха да купуват къща на брега на язовир „Искър”.

Явно щастието е било привидно, а пукнатините във връзката са ставали все по-сериозни. Накрая актрисата обяви, че се разделя с режисьора. Това стана миналия вторник. Няколко часа по-рано тя пусна и снимка със сина си, която коментира с думите: „Едно е Вечно и е Всичко!”. В контекста на последвалата раздяла става ясно, че най-вероятно снимката с малкия Сива е била публикувана в момента, в който майката е взела окончателно решение да се раздели с бащата. В същото време Зоран запази мълчание по темата, очевидно преживявайки тежко раздялата.

По всичко личи, че Силвия Петкова поне засега няма намерение да разкрива причините за раздялата. Смята се, че най-вероятно се е случило нещо много сериозно, което да я подтикне към подобно решение – изневяра, предателство или нещо подобно. Никой не вярва, че чувствата между режисьора и актрисата са си отишли от само себе си, особено на фона на взаимните им обяснения в любов, които се лееха и от двете страни само допреди дни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече