Новата съпруга на Благой Георгиев проговори: Няма да ставам певица, имам доста по-сериозни планове!

0

- Advertisement -

Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой, не смята да става фолк певица, каквито слухове се появиха преди няколко дни. Прясната булка отрече пред вестника ни абсурдните твърдения. „Не мисля да се занимавам с пеене, още повече да ставам фолк певица. Имам доста по-сериозни планове да се занимавам с бизнес, като родителите ми” – коментира пред „Уикенд” красавицата.

26-годишната девойка е запозната с бизнеса на баща си, защото често му помага в хотелиерските дела. Именно в тази насока смятала да се развива Спасова, която имала пълната подкрепа на семейството си. Брюнетката в момента се наслаждава на първите си дни като младоженка и е много щастлива с мъжа си Благой Георгиев. Дамата все още не са заминали на меден месец, който е плануван за края на юли.

Припомняме, че Поли и Благой станаха съпруг и съпруга на 25 юни. Сватбата бе в хотела на родителите на булката във Велинград.

Спасова наистина е ходила на уроци по пеене и се е увличала по музиката, но това е било в тийнейджърските й години. Полина не е пяла дори на сватбата си, каквито слухове също се носеха, но пък е била постоянно на дансинга, издадоха източниците ни. Двамата са останали във Велинград и след сватбата, където се наслаждават на първите си дни като законни съпрузи и са се скрили от светската шумотевица в столицата.

Игралият в шампионатите на Испания, Сърбия, Германия и Русия 40-годишен футболист все повече страни от медиите и не иска да афишира любовта си, а да я запази за себе си и най-близките си. „С каквото се похвалиш, без него ще останеш. Щастието обича тишината. Тихата и спокойна любов е ключът към щастливите и дългогодишни взаимоотношения” – заключил наскоро Благо пред приятелите си, които не могат да го познаят колко се е променил.

Любовта между семейство Георгиеви пламнала във фитнеса, където се запознали и веднага станали изключително близки. Малко след като разбрали, че си допадат, решили да заживеят заедно, но не в България, а на остров Бали, където Благо паднал на колене и предложил брак на брюнетката. Оттогава двамата са неразделни и са по 24 часа заедно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече