Сбогом, Бентли! Миро Дзвера продава лукс возилото на Отварачката

0

- Advertisement -

Луксозното „Бентли“  на Мара Отварачаката е обявено за продажба. Заралийката получи колата за рождения си ден, който бе на 13 януари, но половин година по-късно вече трябва да се раздели със звяра на четири колела. Автомобилът е обявен за продажба от автокъщата на мъжа на МараМирослав Стоянов, по-известен като Миро Дзвера, пише „Уикенд”.

В момента семейство Отварачкови са в Гърция, където събират тен и похапват вкусна храна, а през това време „Бентли”-то на пенсионираната певица е в София, където очаква новите си собственици. Колата се продава за 230 000 евро. Инфлацията се е отразила и на цената на автомобилите, които са поскъпнали. В момента автокъщата на Миро жъне успехи, защото у нас няма внос на употребявани коли, каквито продава той.

В началото на годината колата Bentley Flying Spur W12 струваше 422 499 лева, но след регистрацията на возилото, плащането на всички застраховки и каско, цената се е повишила и в момента се продава за 450 000 лева. Желаещи не липсват, но все още няма и купувач, готов да извади почти половин млн. лева за въпросното „Бентли”.

През януари Мара се похвали с подаръка за 40-ия си рожден ден, като публикува куп видеа и снимки с луксозната кола, която всъщност е била само за временно ползване.

Миро вкарва от чужбина скъпи автомобили, на малко километри, които шофират той и жените му. Регистрира ги на името на фирмата му и ги шофира 2-3 месеца, докато им се порадва, а после ги обявява за продажба. Такъв е случаят и с „Бентли”-то на Мария, която толкова се хвалеше със скъпия дар” – разказват от обкръжението на Дзвера. Така е процедирал и с бившата си жена, която управлявала оборотни коли, но днес вече няма тази привилегия и шофира очукано БМВ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече