Калин Врачански в бизнес с дебелариум! Актьорът и жена му завъртяха програми за спорт и здраве на Боровец

0

- Advertisement -

Калин Врачански навлезе в модерния и много перспективен бизнес за отслабване и изграждане на здравословни навици. Актьорът и половинката му Алекс завъртяха летни програми за хора, които искат да почиват в планината и заедно с това да сварят някое и друго килце с йога и веганска диета. Те се провеждат на Боровец, а цените тръгват от 145 лева на ден на човек, установи „Уикенд”.

Рекламата на програмите за здравословна почивка се върти от няколко дни в интернет, а на преден план в нея се вижда ясно Калин Врачански, затворил очи като при медитация. На заден план е млада русокоса дама, която също медитира. Макар и да не е на фокус, достатъчно ясно личи, че това е приятелката на актьора – Алекс, с която той вече от няколко години живее.

Хубавата блондинка вече върти ателие за рисуване с вино в центъра на София, в рекламата на което също участва Врачански. Говори се, че с майка й управлявали и магазин за био продукти. Сега Алекс май е решила да разшири бизнеса и по примера на доктор Емилова да събира фенове на здравословния начин на живот, които да отслабват заедно. Само че, за разлика от прочутата докторка, художничката не ги държи на чай и ябълки дни наред, а ги кара само да се въздържат от консумация на храна с животински произход.

Програмите, които предлага, са две. Първата е с по-лек режим и включва лекции за здравословния начин на живот, занимания с йога, гимнастика, фитнес, ползване на басейн в луксозния хотел, в който се настаняват клиентите, медитации, кино, творчески ателиета, кулинарни работилници, анимация за децата, докато родители им се занимават със себе си. Храната е изцяло веганска и включва всякакви модерни продукти като лимец, чия, киноа, матча и т.н. Цените тръгват от 145 лева на ден, но само ако си се записал поне за 3 седмици в програмата. Ако си в нея само за седмица, най-ниската цена е 160 лева за настаняване в студио с още един човек. Ако искаш да си сам, цената е 216 лева дневно.

По-скъпата програма включва, освен всичко вече изброено, и консултации с диетолог, нутриционист (без да се обяснява разликата между двата вида специалисти), специалист по физическа активност и лекар. Освен това на клиентите се изготвя личен хранителен режим, следят се тяхното тегло, кръвно налягане, пулс, кръвна захар и някои други показатели. В рекламата се твърди, че така прекарвал лятото Калин Врачански. Дали е вярно? Засега доказателства няма, но в случай, че участва в ръководството на бизнеса, най-вероятно актьорът наистина при всяка възможност е на Боровец, за да следи какво става там. Иначе той обича да прекарва летните си ваканции на къмпинг край родното море.

Макар да е звезда, Калин, както всички останали актьори, пострада финансовно по време на пандемията. Ангажиментите му намаляха, хонорарите – също, и най-вероятно е решил да се оглежда за нови начини за припечелване. Половинката му Алекс, макар на пръв поглед да изглежда нежна и крехка, е доста инициативна, а самият актьор е разкривал, че я бива с всякакви здравословни кулинарни рецепти. Най-вероятно тя е в основата на новото бизнес начинание.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече