Филип Буков се цигани за хонорар в „Ергенът“! Иска баснословни суми

0

- Advertisement -

Филип Буков, за когото от месеци се говори, че може да е новият „Ерген” на Би Ти Ви, извади на светло условията си, за да влезе в подобно риалити. Той би го направил само срещу много добра сума. В противен случай не виждал причина да се бута в компанията на жени, които не го интересуват.

Младият актьор, за когото не без основание се говори, че е идеалният избор за главен герой в риалитито „Ергенът”, се притеснява най-много от монтажа след снимките на подобно предаване. Това сподели самият той в подкаст на Българското национално радио. Звездата от сериалите „Татковци” и „Откраднат живот” се тревожи, че екипът на шоуто може да извади от контекста определени ситуации, за да изглеждат те сензационно и скандално.

Подобен подход е добър за рейтинга на предаването, но не и за имиджа на участниците в него. В същото време актьорът смята, че професията му е достатъчно публична, за да има нужда да влиза в риалити с цел да става популярен. Той така или иначе е под светлините на прожекторите. Би станал риалити герой единствено ако му предложат много пари и в същото време няма никаква друга работа в периода на снимките. Сумата трябва да е по-голяма от това, което би спечелил, ако работи по други проекти в същия период.


„Аз не подскачам да ставам известен”, обобщава ситуацията младият актьор. По-интересни от „Ергенът” му се стрували риалитита, свързани със спорт и оцеляване от типа на „Сървайвър” по Би Ти Ви и „Игри на волята” по Нова тв. И в тях обаче би приел участие при същите условия както в „Ергенът”.


Филип доскоро имал сериозна връзка, която продължила цели 9 години. С бившата му половинка били заедно от ученици. Известно е, че актьорът е завършил Националната гимназия за древни езици и култури в София. Бившата му приятелка, която най-вероятно е негова съученичка, не е от артистичните среди. Докато са били заедно, тя била инспектор по ядрена сигурност в АЕЦ Козлодуй, а с какво се занимава в момента, актьорът не знае. „Мина много време, не създадохме семейство и всеки пое по своя път” – с тези думи Буков описва накратко причините за раздялата с нея. Каква трябва да бъде жената до него?

„Държа преди всичко да е стойностна личност, защото, колкото и да се харесваме и интимните моменти да са приятни, повечето време вие си говорите. Ако нямаме какво да си кажем, ако нямаме общи интереси… то е в крайна сметка приятел за дълъг път. Това за едната вечер – там е по-лесно”, обясни младият актьор пред Би Ти Ви. Той е запален спортист, затова смята, че и жената до него трябва да се занимава със спорт. В противен случай не би могла да разбера тази негова страст. Именно тя била един от проблемите в бившата му връзка. Момичето се чувствало пренебрегнато заради спортните занимания на Буков.


Младият актьор се отнася с ирония към жените, които се подлагат на серии от естетични корекции и операции, с каквито беше пълен първият сезон на „Ергенът”. Тези момичета той нарича „еднаквите”. Много държи жената до него да е естествена, независимо дали изглежда идеално, или не, пише „Уикенд“.

„Една жена може да е много чаровна, друга е по-пищна, но много женствена, трета е с красота като на кукла – всяка е характерна с нещо. А когато са еднакви, как да ми хареса едната повече от другата?”, обосновава се актьорът. Той има любопитна теория и за вътрешната красота на „еднаквите”: „За да се украсиш по този начин, вътре има някакъв проблем”, убедена е Буков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече