Ужас! Дрогата съсипа легендарната хубавица Роси Иванова

0

- Advertisement -

Зависимостите към наркотиците съсипаха една от най-красивите ни миски Роси Иванова. Моделката се радваше на шеметна кариера, безкрайно внимание и добри хонорари, осигуряващи й висок стандарт на живот, но залитна към дрогата, която й провали бъдещето, пише „Уикенд“.

Брюнетката прекара известно време в родния си град Русе, където бе изловена от любопитни съграждани, които я щракнаха, докато пазарува зарзават във верига хипермаркети. От фотосите се вижда, че външният й вид никак не е блестящ, напротив – тя изглежда доста състарена и амортизирана, което всички отдават на нездравословния начин на живот, който водеше преди години.

Роси беше красива и успешна, но славата и стресът не й понесоха. Тя потърси отдушник на напрежението в лицето на наркотиците и безпаметните купони до зори, обилно поляти с алкохол и кокаин. Именно те са оказали влияние върху кожата и външния вид на русчуклийката, която изглежда измъчена и сбабичосана. Тя беше зависима от дрогата и дори се твърди, че се е лекувала в комуна в Испания, макар красавицата да отрича пристрастеността си.

Слуховете твърдят, че Роси е залитнала по дрогата заради млад и успешен роден банкер, който от години живеел в САЩ. Любимият й многократно я канел да се премести да живее при него в Ню Йорк, ала Мис България 2005 му отказвала, но не можела да го забрави и от мъка потърсила утеха в алкохола и кокаина.

Роси започнала да изпада в тежки депресии и обикновено не помнела как е изкарала последните дни. Изпускала ангажименти, появявала се със закъснение и тъмни кръгове под очите на снимки. Отслабнала драстично. По това време всички светски клюкари мислеха, че страда от анорексия, но причината за загубата на теглото й всъщност се криела в прекаляването с алкохола и наркотиците и постоянното безсъние, от което страдала.

„Животът й се превърна в ад. Роси не можеше и ден без тези гадости. Промени се, затвори се в себе си, а от усмихнатото и лъчезарно момиче нямаше и следа. Колко пъти приятелите й са й говорили, колко пъти се опитваха да я спрат, да я спасят, но напразно. Роси вече беше пропиляла живота си“, призна преди време позната на манекенката. Истината за бившата „Мис България“ се разчу, когато един ден тя осъмна в болничната стая на столична клиника. Докарали я там по спешност с линейка, защото изгубила съзнание. Имало опасност да изпадне в кома, но съдбата била благосклонна към нея.

Източниците на издават пред вестника, че майката на Роси Иванова също има заслуги за тръгването по лошия път, защото била болезнено амбициозна и непрекъснато тормозела наследницата си с желанието й отрочето да бъде първо и най-добро. Това също допринесло за емоционалната й нестабилност, въпреки кариерата и титлите в модния бранш.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече