Изигра го! Новата на Благой още е влюбена в бившия си

0

- Advertisement -

Джизъса си правеше сметки да завърти младата певица, за да се настани удобно в богаташкото й семейство, но се оказа, че всъщност тя го използва

Криви излязоха сметките на Благой Георгиев, известен с шавливата си природа, който наскоро забърса ново гадже, научи Show.bg.

Доста по-младата от него Полина Спасова се оказа, че още е хлътнала по бившия си. Близки до кръга й споделят, че тя не е забравила тръпката си и го определяла като голямата любов и все още се надявала отново да се съберат.

Даниел Гигов е на нейната възраст и до преди месеци двамата са били доста щастливи заедно. Какво ги е разделило, не е ясно, но е факт, че певицата нито е изтрила спомените, нито има намерение да ги оставя в миналото си, пише Kliuki.net.

Джизъса бил омаян не само от хубостта на 22-годишната брюнетка, а и от състоянието на баща й. Той е собственик на баровски хотел във Велинград, притежава и втори крупен обект на морето. Ексфутболистът се надявал да се настани трайно в семейството на милионерската наследница, но явно самата тя не крои никакви съвместни планове за бъдещето.

Благо явно ще остане на сухо – и по двата фронта, шегуват се по негов адрес, подигравайки го и за предишната му връзка с рускинята Есмер Омерова, която също тъне в охолство, благодарение на богатата си фамилия.

Таткото на Полина също имал сериозни резерви спрямо ритнитопковеца. Причината е, че Благой въпреки липсата си на възможности, не спира да създава деца от всяка жена, допуснал в интимното си пространство, след което не е ясно до колко изобщо се грижи за тях.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече