Истината за „Мармалад“! Уволнена ли е Радост Драганова и защо предаването остава в историята

0

- Advertisement -

Радост Драганова готви нов „Мармалад” за есента, съобщиха от Би Ти Ви специално за „Уикенд”. Предаването на брюнетката е спряно през март, но само за няколко месеца. Водещата, която е и негов продуцент, щяла да обнови концепцията на шоуто. Целта е да се завърне в ефир възможно най-бързо, по възможност – още от септември.

„Шоуто „Мармалад” ще бъде обновено. Това е решение на самата Радост, която е не само водещ, но и негов продуцент. Тя съобщи за това в ефир през март, когато предаването бе излъчено за последен път във вида, в който го познавахме досега”, съобщиха от Би Ти Ви. И опровергаха слуховете, които вървят, че тя е била уволнена заради скандалната си репутация.


В момента Драганова работела по нова концепция, с която бил ангажиран и екипът, създал „Мармалад”. Дали новото шоу ще наследи името на досегашното, не е ясно, но е сигурно, че в него ще работят същите хора. Драганова отново щяла да води, най-вероятно ще предложи място и на Иво Аръков, освен ако новото шоу не е замислено само с един водещ.

Едва ли обаче ще е така, тъй като целта била то да е още по-цветно, пищно и разточително от „Мармалад”, което означава, че ще му трябват поне две лица. Иво и Радост са добра екранна двойка, Драганова като продуцент била доволна от колегата си, който бил много стриктен, точен и неконфликтен по време на работа.


Известно е, че в първата година на „Мармалад” тя се партнираше с Митко Павлов, чийто характер обаче се оказал твърде чепат за вкуса на шефката. Ето защо Драганова скъсала договора си с него в първия възможен момент. С Аръков се сработила много по-лесно и безпроблемно, затова нямала нищо против да му плаща хонорари и в следващия проект, за който ще подпише договор с телевизията. Не е ясно дали това важи и за Мария Силвестър, която също се изявяваше при Драганова.


„Мармалад” не се радваше на кой знае каква популярност, но въпреки това изкара в съботния ефир на Би Ти Ви цели 7 години. Шоуто тръгна през 2015-а, а за стартова дата бе избран денят на влюбените – 14 февруари. В началото предаването имаше доста фенове, които обаче с времето се стопиха. Тъй като в съботния следобед по принцип не се гледа много телевизия, в Би Ти Ви явно не са имали особени претенции към рейтинга на Радост.

Вероятно амбициите вече са по-големи и затова се търси нова формула на шоу, което да вдигне зрителския интерес към програмата в събота следобед. В момента на мястото на „Мармалад” се излъчват филми. Това най-вероятно ще продължи до есента, когато се очаква голямото завръщане на Радост.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече