Остаря! Рачков крие ужасяващи бръчки! Анита го навива за ботокс! (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Умопомрачително дълбоки бръчки крие актьорът Димитър Рачков, видя Show.bg. Близо 50-годишният комик на живо, без грим и камери, изглежда доста по-възрастен, отколкото е и по всичко личи, че натовареният му работен график и стресът в телевизията са се отразили на външния му вид пагубно.

Въпреки че се радва на ласките на младата 24-годишна Анита Димитрова, свежата й плът не го подмладява, както е масовото мнение. Напротив, сякаш покрай нея Рачков още повече е остарял.

Челото му е набраздено от дълбоки бръчки, клепачите му са увиснали надолу под тежестта на годините, а около очите следите на старостта са най-забележими. И докато гримьорите в телевизията успяват да свалят 10-ина години от лицето му, то на живо Рачков изглежда с още толкова по-възрастен.

Неслучайно младата Анита постоянно се опитвала да го убеди да се подложи на няколко ботокс процедури. Те моментално ще изгладят бръчките по челото и ще освежат вида му. Рачков засега бил скептичен, но покрай вида на Димитрова все повече се убеждавал, че трябва да предприеме мерки, за да не го бъркат с неин дядо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече