Новият на Златка Райкова – провален спортист като Благо! Карен Хачатрян с отнети права до живот (+Актуални снимки на двойката)

8

- Advertisement -

Все на провалени спортисти се хвърля Златка Райкова. След краха в отношенията с бащата на детето й – ексфутболиста Благой Георгиев, плеймейтката се е хванала с бившия тенисист Карен Хачатрян, който бе уличен в корупция и с отнети права до живот, пише Kliuki.net.

Години наред колебливата кариера на Благо не вървеше, докато накрая Джизъса не се отказа окончателно от футбола. Карен пък бе сред добрите тенисисти у нас, докато не се оказа, че в продължение на няколко години е уреждал мачовете си и подкупвал други тенисисти да се провалят умишлено.

След като вината му бе доказана през 2020 г., правата му е тениса бяха отнети до живот, като се наложи да плати и глоба от половин милион лева.

Дали вече е успял да изплати цялата сума, не е ясно, но ако съдим по скъпите коли, които кара, и луксозните почивки, на които води Златка, със сигурност няма финансови проблеми.

В момента Карен и Златка са на почивка в Дубай, в 5-звезден хотел, където екстенисиста я глези със скъпи подаръци.

Двамата вече не крият връзката си, след като Благо си позволи да се покаже от Бали с новата си любов – младата Полина Спасова.

8 Коментара
 1. Йд казва

  Благо провален спортист ли е бе каиши??

 2. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че си най-големия боклук и си нагаждачка и използвачка. А и новия ти каза, че има съмнения, че си пр.ститутка и каза, че не те харесва, а просто ти си разпоретина и най-много се е.еш и малко, ще те поизползва и ще ти бие шута и той, както джизъса направи с тебе.

 3. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че новия ти като разбере, че си проститутка и ще ти бише шута. Златка Патка Гошето каза, че ако е знаел преди време, че си проститутка, не би се занимавал с тебе, но ти си го била излъгала, но вече си му ясна, какъв долнопробен парцал си.

 4. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че ти със сигурност лъжеш арменецът Кери, че не си разпоретина (проститутка) и уж, не се ебеш с него за пари и понеже човека, не е българин и не знае каква утайка си, че си пълна отрепка и ти е лесно да го лъжеш. Но рано или късно, ще те разбере каква си и той като джизъса, ще ти бие шута проститутке малоумнице.

 5. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че арменецът Кери казал, че си му се предлагала срещу заплащане, да те ебе срещу заплащане, още когато си била женена за джизъса и си се била криела от джизъса и си го лъгала, че си му вярна съпруга. Кери каза че много време си се крила да, не те хване джизъса, но джизъса все пак те хвана, че се ебеш с друг и го лъжеш, че си му вярна и ти би шута.

 6. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че ти си искала да не казва, че те праска срещу заплащане, за да не стигне до ушите на джизъса. Златке Гошето каза, че ти си по-долна помиярка от колкото те е мислил. Ходиш да те ебе Кери, после се прибираш при джизъса и го лъжеш, че си на разкраситлени процедури при Цецо Андреев и той те прикрива и лъже джизъса, че е истина че не му изневеряваш, но джизъса те хвана в крачка разпоретина проста и ти би шута.

 7. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че принципно не те харесва, грозна и пластмасова си, но за сметка на това много добре скачаш на смока и ще те поизполва още малко и ще те замени с друга. А може и много малко да те поизползва понеже като разбере, че си като всички остнали проституки, които се ебат с всеки срещу заплащне и само го лъжеш, че уж само с него се ебеш, ще те надуши и той и ще ти бие дузпата.

 8. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казвал че много време си се криела от джизъса, че се чукаш с него, но ето че джизъса те хвана в крачка, изгони те и като и Керито те разбере, каква гняс си, парцал от червените фенери (проститутка) и той, ще ти бие шута и пак, ще дойдеш кога за без пари, кога за по 5 лв., както преди години да ни лапаш мадяците на мъжете в БГ. Са си вирнала оперирания нос, но като те изгони, пак за жълти стотинки, ще духаш на нас в БГ като огладнееш.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече