Мика Стоичкова върти бизнес с алкохол! Щерката на Камата продава най-скъпата българска водка

0

- Advertisement -

Мика Стоичкова е на път да се превърне в крупен алкохолен бос. Дъщерята на Христо Стоичков сериозно се е заела с бизнес с високоградусови напитки и вече цяла година успява да го развива изключително успешно. Тя и съдружничката й продават най-скъпата българска водка на пазара, която бие по цена много популярни чужди марки.

Футболната наследница започва бизнеса си с водка преди по-малко от година, а вече може да се похвали със сериозни постижения. Макар че спиртната напитка, с която търгува, е произведена в България, младата бизнесдама не се цели в родния пазар. И това не е случайно – огромната част от населението на страната ни не може да си позволи нейната водка.

Проверка на „Уикенд” показа, че бутилка от 700 милилитра в момента се предлага за близо 50 лева. Напитката се предлага основно на чужденци, а в България я пият само хора с възможности. Твърди се, че за производството й се ползва чиста изворна планинска вода и че е истинско бижу, особено на фона на по-голямата част от българския алкохол. На фона на подобна цена това е задължително, тъй като родната водка е над два пъти по-скъпа от голяма част от вносните популярни марки.

Освен, че се радва на успех в бизнеса, Мика може да се похвали и с прекрасна съдружничка – Венета Джоголанова. Двете дами са изключително близки. Те са заедно са не само в работата, но и по време на ваканциите си, както и в клубовете, в които се забавляват, че даже и в тоалетната ходят заедно, за което свидетелстват техни общи снимки в социалните мрежи.

Наричат се една друга „партньорка, сродна душа, плюс един”. Явно много се обичат и разбират. В социалните мрежи на Венета има повече снимки с Мика отколкото със собствените й деца. Мика е по-въздържана. Тя обикновено публикува снимки, на които позира сама.

Освен, че се занимава с водката, младата дама менажира и модния бранд на баща си. Явно се е отдала изцяло на бизнеса, тъй като около името й не се въртят никакви клюки за нови мъже, след като преди три години се разведе с бащата на дъщеря си – Айкут.

Семейство Стоичкови, което прекара последните години основно в Маями, Флорида, в момента се е установило в родната България. Най-активна в работата засега е голямата дъщеря.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече