Мегз намери нов балама, който да я издържа (Бившата дизайнерка живее с любовника си в Дубай)

0

- Advertisement -

Бившата дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз призна, че е държанка в Дубай. Последовател в социалната мрежа попита брюнетката от Раковски какво работи в емирството и тя чистосърдечно призна, че не се труди. „Посветила съм времето си на себе си, на личния си живот и на проекта ми „Семената на промяната”. Ако ме питаш как се издържам – приятелят ми се грижи за мен. Изпращам огромната си любов“ – пише зъбатата дама.

Мегз упорито крие кой е господина, който я люби, но със сигурност портфейлът му е доста голям, защото двамата живеят в лукс в Дубай. „Необвързаността ме научи, че е невъзможно да намериш пълнота в някой друг, ако първо не си изкарал достатъчно време навътре в себе си и не си я изградил там“, написа преди време Каканашева под фотос със загадъчна мъжка ръка.

Шивачката емигрира в Дубай преди година, когато заяви, че няколко пъти е пътувала до там и се е влюбила. Всъщност актуалният любим на Мегз е причината да се махне от България, където постоянно се забъркваше в проблеми. Миловидната брюнетка всъщност е доста опасна и често има разправии със закона и съда. Принцесата от Раковски първо сама си открадната скъпия джип, който обяви за гепен от крадци, пише „Уикенд“.

Всъщност крадецът беше тя и тогавашният й любовник Румен Рончев, който се разведе и лежа няколко месеца в затвора заради бившия кадър на „ВИП Брадър“. За благодарност Каканашева го заряза – фалирал и с криминално досие. След това Мегз имаше проблеми с НАП заради далавери с фирмите си и неплатено ДДС.

Горе-долу по това време Миглена ранява и жена в катастрофа, като съвсем наскоро бе осъдена на 8-месечна условна присъда с 3 години изпитателен срок и остана без книжка за следващите 10 месеца. Освен това тя трябва да плати разноските по делото и 7000 лева обезщетение на ранената жена. Това са само част от провиненията на скандалната госпожица от Раковски.

Именно заради панаирите около себе си и вероятността да се озове зад решетките, Мегз взе разумното решение да заживее в Дубай, където да се кротне с новия си любовник, който е достатъчно богат, че й позволява да „работи над себе си“, а той само да плаща разходите й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече