ЛЮБОВ или ПАРИ? Банкерът на Слави опасно близък до Мая Бежанска

0

- Advertisement -

Проваленият кандидат за управител на БНБ от партията на Слави – Любомир Каримански, се оказа опасно близък до актрисата Мая Бежанска.

Топлите отношения лъснаха в социалната мрежа Фейсбук, където двамата си разменят комплименти и изпращат сърчица. Оказва се, че Каримански и Бежанска са свързани не само от взаимно приятелство, но и от общи бизнес интереси.

Справка в Търговския регистър показва, че банкерът и актрисата са съдружници във фирма заедно с нейния мъж Владимир Войновски. Те се водят собственици на дружеството „Юк Камп“, което се занимава с недвижими имоти, строителство и хотелиерски бизнес.

Въпросната фирма е строител на комплекс от планински вили и къщи, които се намират в китното родопско село Юндола на терен от декар и половина, вижда се от документите за строежа от 2014 г. През годините Мая, мъжът й и неговият брат са били съдружници на Каримански и в други бизнес начинания.

Фирмите, в които има съвместно съдружие, датират по регистрации още от миналото хилядолетие, а емблематична сред тях е „Брайт Айдиас“, която държеше ексклузивните права на „Уорнър“ за филмите на касети, разпространявани във видеотеките у нас с български дублаж.

Към днешна дата всички фирми, в които Каримански е бил съдружник или управител, са били прехвърлени на баща му Антон, сочат още регистрите.

Връзката между банкера от Койнаре и актрисата е Слави Трифонов, в чийто екип тя се подвизаваше дълго време. Отношенията на Дългия и Бежанска през годините бяха на приливи и отливи. Тя ту напускаше шоуто му, ту се връщаше като гостуваща актриса. Мистерия обаче е дали тя е запознала Каримански с учиндолеца или пък обратното, пише „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече