Защо Мария Илиева носи халка? Певицата май е минала тайно под венчило с бащата на дъщеря си

0

- Advertisement -

Мария Илиева май е минала тайно под венчило със своя любим – Александър Междуречки, който е баща на дъщеря й София. По време на участието си в шоуто на Нова тв „Като две капки вода” изпълнителката показа огромен пръстен, украсен със скъпи на вид камъни, който носи на безименния си пръст. Заедно с него тя носи и халка, която много прилича на брачна.

Бижутата, които Мария Илиева слага на безименния пръст на дясната си ръка, са толкова големи, че е невъзможно човек да не ги забележи. Отдалече личи, че са скъпи и са избирани от човек с възможности, какъвто е любимият на звездата. Дъщеричката на певицата и нейния партньор – Александър Междуречки, през юни ще стане на годинка. Звездата твърди, че никога не е била толкова щастлива, колкото след раждането на бебето. В същото време мъжът й се грижи и за нейния син от скорострелно приключилата й връзка с Георги Михайлов.

Момчето по стечение на обстоятелствата носи името на втория си баща – Александър. Макар да няма кръвна връзка с детето, Междуречки го приема като собствено, твърдят запознати. Именно с това свое отношение към сина й той успял да убеди Мария, че е мъжът на живота й. Певицата не веднъж е споделяла, че е лудо влюбена и безкрайно щастлива с половинката си. Едва ли някой би се изненадал, ако е приела да му стане законна съпруга.


Още докато беше бременна с малката София, Мария сподели, че не държи на официалните брачни съюзи. За нея сватбите били формалност. Стигало й да се чувства обичана от своя избраник, а дали ще носи халка, не било толкова важно. Ясно е обаче, че както всяка жена, така и изпълнителката на „Лунен сън” едва ли би отказала брак, ако мъжът до нея й го предложи. При последното си телевизионно участие – в „Капките”, тя толкова демонстративно показваше огромните си пръстени, че нямаше как да не се заговори, че може вече да е омъжена жена, пише „Уикенд“.

Ако действително е минала под венчило, най-вероятно го е направила пред тесен кръг от най-близки хора. В условията на пандемия всякакви събирания с много хора, дори и за сватби, са рисковани, особено като се има предвид, че звездата е с малки деца, които няма как да бъдат ваксинирани срещу Ковид-19. Разбира се, възможно е пръстените на Мария да са били най-обикновени бижута, които нямат нищо общо със семейното й положение, а са аксесоар, за който звездата смята, че подхожда на тоалета й.
Прави впечатление, че тя напоследък е доста отслабнала. След като месеци наред не успяваше да свали корема си след раждането, сега изглежда много по-стройна и крехка. Все още й остават доста килограми, докато постигне формата си от преди бременността, но изглежда в пъти по-добре в сравнение с вида си от преди няколко месеца. За да компенсира поне визуално излишните си килограми, звездата носи обувки с огромни токове, с които й е трудно да ходи. Напоследък тя се движи но участия с асистент, който я придържа, за да не падне, докато се качва или слиза от сцената.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече