Лоренцо затъна заради хазарт, разорява майка си Софи Маринова

0

- Advertisement -

В последно време синът на Софи Маринова – Лоренцо, е изпаднал дотам, че дори не може да си плаща сметките в заведенията. Вместо пари, той оставял по нещо в залог. Една от излагациите му била тези дни в популярен наргиле бар, научи „Уикенд” от очевидци на резила му.

Младокът нямал 40 лева за сметката и си тръгнал, без да плаща, а като залог, че ще покрие дълга си, оставил ключовете и автомобила си. За да погаси борча, на Лоренцо му били нужни цели два дни.

До патовата ситуация се стигнало, след като младия ром се скарал с майка си Софи Маринова. Понеже тя го упреквала, че е мързелив и по цял ден не прави нищо друго, освен да обикаля заведения и игрални зали, двамата се сдърпали сериозно. Докато били в добри отношения, певицата му давала по 300-400 лева на ден, с които младежът да разполага.

Половинката й Гринго бил против Лоренцо да получава толкова пари и често имало скандали по темата, заради които тя отнасяла по някой друг шамар.

Лоренцо често залагал и семейни бижута, ценности и картини, които после Гринго откупвал. Вероятно поради тази причина младежът се слави като любимец на собствениците на заложни къщи, които се възползват от незнанието му и често му предлагат силно занижени цени за предметите. Лоренцо дори дал автомобила си на лихвари за 13 000 лева, макар реалната цена на возилото с марка „Мерцедес” да е около пет пъти по-висока.

След като разбрала за страстта на сина си към хазарта, певицата му спряла парите. Тогава Лоренцо се изнесъл с приятелката си за десет дни в столичен 5-звезден хотел, където нощувката е приблизително 300 лева на вечер. През това време негов познат му казал, че краде последен модел айфони от голяма търговска верига и може да се договорят по 350 лв. за брой.

Лоренцо веднага клъвнал и решил, че ще прави бизнес с крадените телефони. Дал 35 000 лева за 100 броя айфони, но не получил нищо. „Онзи тарикат буквално се покри и Лоренцо пи една студена вода. Това съвсем го довърши и остави без пукната пара. А за капак майка му разбра и го отсвири”, издава източникът ни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече