Джулиана Гани се изцепи: Гаджето ми дори САМ си купува цигарите (Полицаят едва събрал пари за хотела в Египет)

0

- Advertisement -

„Приятелят ми не само не чака на жена си за пари, но и си има достойнство. Дори съвсем сам си купува цигарите“, с гордост похвали новото си гадже Джулиана Гани.

Плеймейтката искаше да изтъкне в публичното пространство колко самостоятелен финансово е полицаят Теодор и не разчита на нея да го издържа. Моделката обаче не се усети, че влиза в оправдателен режим. От думите й излезе, че гаджето й е нейна държанка, а това, че сам си купува цигарите, е нещо свръхестествено и критерий за достойнство и мъжкарство.

Всъщност за всички е ясно, че Теодор е на не особено висока заплата в системата на МВР и нямам собствен бизнес, както се опита да го изкара Гани. Бившият й Илиян Найденов със сигурност изкарва доста повече от полицая, който работи денонощно. Според добре осведомени източници до момента Джулиана сама си е покривала масрафите, тъй като Теодор не може да насмогне на високия й стандарт.

Неслучайно и откакто са заедно, двамата залагат само на нискобюджетни екскурзии. Този месец им предстои почивка в Египет, която ще им стъпи на не повече от 1000 евро, или 500 евро на човек.

Двамата избраха най-евтиния и нисък клас хотел за екскурзията си в Шри Ланка. Тя им излезе едва на 700 евро на човек, разкриват източници на Show.bg, като Теодор отново сам си е купил цигарите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече