Какво се случва със Сашка Васева? Вижте актуална информация за състоянието й

0

- Advertisement -

Сашка Васева продължава лечението си в клиника край Мюнхен след серия от операции в престижна немска болница. Въпреки отстраняването на тумора, които я лиши от зрение, здравословният й статус продължава да е на кантар, а близките й се надяват на чудо.

Фолк звездата е навестявана редовно от съпруга си – бизнесмена Христо Бакърджиев, който извършва геройство, за да види любимата си. Поради пандемичните забрани, на Христо му се налагало при всяко ходене в болницата да си прави PCR тест, въпреки че е ваксиниран. Това допълнително натоварвало и без друго тежкото му всекидневие.


Сашка е отслабнала драстично, продължавала да се храни оскъдно, като кара основно на вода, сокове, супи и пресни плодове. Изпадала в различни състояние. На моменти се държала като силно момиче, друг път с дни не искала да разговаря. Изглеждала тъжна, въпреки че близките й правели всичко възможно, за да внесат радост в сивото й болнично ежедневие. Никой не знае колко време ще продължи възстановяването й, нито кога ще излезе от това постоперативно състояние.


Децата Христо-Никола и Христина-Елена са обезпокоени за майка си, чието здравословно състояние натъжи всичките й близки. Изпълнителката на „Левовете в марки” винаги е била в центъра на купона, вечно усмихнат и позитивен човек, никога не си е позволявала да изпада в депресия.


Припомняме, че певицата посрещна 55-ия си рожден ден през октомври миналата година в болница в Мюнхен, където бе приета по настояване на съпруга си. Дълго време тя е била подготвяна за хирургическите интервенции, които дори немските лекари определяха като трудни и не даваха гаранция, че всичко ще мине като по учебник, пише „Уикенд“.


Едва в Германия става ясно, че причина за слепотата й е не атрофия на очния нерв, а тумор в мозъка. Той е довел до слепотата ѝ, защото се намира близо до очите и притиска зрителните нерви. Почти 10 години Сашка е била лекувана неправилно, което е довело до големи усложнения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече