Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
3 неоспорими доказателства, че шамарът на Уил Смит към Крис Рок беше по сценарий! (ВИДЕО+СНИМКИ) - Новини от шоубизнеса

3 неоспорими доказателства, че шамарът на Уил Смит към Крис Рок беше по сценарий! (ВИДЕО+СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Всички говорят за случилото се между Уил Смит и Крис Рок на 94-тата годишна церемония по връчването на наградите на Оскар в неделя, 27 март.

53-годишният актьор шокира колеги и зрители, когато удари шамар на комика след шега за съпругата му Джейда Пинкет Смит. Така изведнъж Оскарите бяха изтупани от прахта и след дълги години в забвение отново се превърнаха в тема Номер 1 в светския живот.

А дали това всъщност не бе целта на скандала? Дали всичко не беше предварително режисирано и по сценарий? Вижте няколко неоспорими доказателства в полза на нашата теза.

Но първо… какво точно се случи

Рок връчваше наградата за най-добър документален филм, когато посочи съпругата на Смит – Джейда Пинкет Смит, и каза: „Джейда, обичам те. „Джи Ай Джейн“ 2, нямам търпение да те видя“.

Закачката бе по повод обръсната глава на Джейда, която по-рано разкри, че е била диагностицирана с алопеция – здравословно състояние, при което се наблюдава бърза загуба на коса в скалпа. Главната актриса във филма „Джи Ай Джейн“ – Деми Мур, е с бръсната глава и играе ролята на първата жена военен.

Първоначално Уил се засмя на шегата, но след като видя подразнената реакция на жена си, вече не му беше смешно. Той излезе на сцената, където удари Рок в лицето, оставяйки хората зашеметени.

Водещият от своя страна успя да излезе от неловката ситуация: „Уау! Уил Смит току-що ме ступа на сцената“. Но на Уил вече не му беше до шеги. Той изглеждаше гневен и започна да крещи от мястото си: „Дръж името на жена ми далеч от шибаната си уста“ (буквален превод).

След като страстите утихнаха, Крис заключи, че това беше най-великата нощ в историята на телевизията.

Мда, целта бе постигната и днес отново всички говорят за Оскарите, а голяма част от феновете са категорични, че двамата трябва да получат по една статуетка за отлична актьорска игра на сцената. Ето и доказателствата.

1. На забавен каданс езикът на тялото не лъже

Ако гледате внимателно видеото с плесницата, ще видите как езикът на тялото им издава постановка. Жестовете, мимиките и позата на Крис подсказват, че той очаква плесницата и е подготвен за нея. Дори е леко приведен към Уил, за да му е по-лесно да го цапардоса, а в същото време инстинктивно прави гримаса в очакване на удара. Ръцете му са скръстени отзад, без да направи дори лек опит да се защити.

След шамара пък, Уил Смит, който би трябвало да изглежда бесен, се подхилва на връщане към мястото си.

2. Крис Рок, Уил Смит и Джейда са си много близки

За тези, които не знаят, Крис Рок, Уил Смит и Джейда са близки семейни приятели от години. Смит и Рок не само са добри колеги, участвали в редица продукции, но и извън сцената често са заедно. Логично е Крис да е коментирал предварително шегата, която смята да направи за болната му съпруга на сцената пред цял свят.

„Шегата, както и шамарът са били предварително отработени и обсъдени между двама приятели. Иначе Крис никога не би засегнал подобна деликатна тема, с която може да обиди Джейда. Освен това в Уил има твърде много класа, за да си позволи подобна агресия, били то и в защита на жена си. Очакваме скоро и двамата да си признаят за сценария“, убедени са актьори, близки до Уил Смит и Рок.

3. Уил Смит едва докосва Рок

Артистите, особено екшън актьори като Уил Смит, знаят как да нанесат удар (или шамар) така, че да изглежда реалистично. Ако се загледате по-добре, ще видите, че ръката на Уил едва докосва лицето на Рок. Дори замахът му предсказва слаб удар.

„Това беше постановка, за която и съпругата на Смит е добре осведомена. Но не се залъгвайте, получили са добри пари за инсценировката“, коментират в интернет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече