Мариан Бачев си изтървал нервите пред Дългия: Ти си ш*бания Слави Трифонов! (Вижте какво последвало)

0

- Advertisement -

Актьорът Мариан Бачев сподели любопитни истории от кухнята на „Шоуто на Слави”, включително как е напсувал вечно киселия си шеф и е бил позорно изгонен. Въпреки всички конфликти обаче, талантливият комик крие само похвали за дългогодишния си работодател.

Бачев разказа историята как е теглил една на учиндолеца в шоуто на Тото от „СкандаУ”. В ранните години на участието си в предаването на Слави на Мариан му се паднал изключително посредствен скеч, в който трябвало да изиграе синоптика Емо Чолаков, пише „Уикенд“. Ядосан от тъпия текст и отсъстващата реакция на публиката, актьорът прекъснал сценката по-рано.

След края на шоуто Слави го извикал на обяснение. „Аз ще реша кога приключва скечът. Аз решавам кое е смешно и кое не“, започнал да се изхвърля в типичния си стил Дългия. На Мариан му прекипяло и му отвърнал: „Да бе, ясно, щото си шибаният Слави Трифонов.” Разбира се, Дългия го изгонил и го наказал да не работи една седмица. „Ама си ми плащаше заплатата, ега ти наказанието”, смее се Бачев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече