Илиян Найденов проговори за развода: Джулиана прецени, че е по-добре за нея да ми остави детето (Още подробности)

0

- Advertisement -

Фитнес гуруто Илиян Найденов проговори за пръв път след края на делото за попечителство над сина му от плеймейтката Джулиана Гани. След като бе отсъдено той да получи правата, Илиян е щастлив и доволен от изхода и е категоричен, че нищо друго не го интересува.

„Четири месеца след „публичната ни раздяла” Джулиана се съгласи на спогодба и намери своите мотиви. Явно прецени, че е по-добре за нея детето да остане при мен. И двамата отидохме на делото в съда с ясната нагласа и предварително одобреното споразумение, че правата за сина ни Давид ще бъдат мои, че детето ще расте при мен“, доволен е Илиян.

Джулиана ще може да вижда детето два уикенда в месеца, като бившият й не е пожелал да получава никаква издръжка от нея. Тъй като законът и изисква поне минимална помощ при споразумение, е отсъдил Гани да плаща една четвърт от минималната месечна заплата на Найденов.

„Изобщо нямам намерение да търся издръжка от нея. За мен е важно през времето, в което детето посещава майка си, да се чувства добре. За да е добре Давид, Джулиана трябва да е емоционално стабилна и да нямаме омраза и пререкания помежду си“, категоричен е Найденов в интервю за „Уикенд“.

В момента той и Давид живеят в София, като всяка седмица си ходят в Монтана, където Илиян има бизнес.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече