Анита на Рачков си прави селфита на новото работно място! Колегите й я мъмрят

0

- Advertisement -

Фото от новото си работно място публикува Анита Димитрова – половинката на Димитър Рачков. 22-годишната силиконка вече е част от „УниКредит Булбанк”, където е постъпила на стаж в началото на март, научи „Уикенд”. Стажът е платен и кандидатите могат да изберат областта, в която да се обучават, продължителността му, както и работното време.

На селфито се вижда, че се е облякла прилично със синъо поло и е забравила за предизвикателните дрехи и разголените тоалети. Младото момиче не е пестило от грима по лицето си и се е нарисувала като за бар. Блондинката е заложила и на яркочервени нокти, които по принцип не се препоръчителни сред банковите служители. Тя дори е направила т. нар. „патешки устни” и си е сложила заешки ушички. Може би неслучайно малко след това снимката изчезна.

Колегите й от банката се подразнили на постоянните й фасони. „Някои хора са дошли тук само да си направят дежурното селфи, колкото да ги видят хората, че ходят на работа“, мърморели служители.

Анита Димитрова е кандидатствала онлайн, след това е преминала през няколко интервюта и е одобрена за позицията. Не се е налагало Рачков да търси връзки, за да я уреди на стаж. Някои от последователите на русото изкушение смятат, че е възможно Анита да не изгаря от желание да работи, но от университета да са я задължили да изкара стаж, за да може да се дипломира успешно след няколко месеца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече