Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Окончателно: Джулиана Гани се отказа от сина си, даде правата на Илиян! (Плаща по 5 лв. издръжка на ден) - Новини от шоубизнеса

Окончателно: Джулиана Гани се отказа от сина си, даде правата на Илиян! (Плаща по 5 лв. издръжка на ден)

0

- Advertisement -

Окончателно приключи делото, което Джулиана Гани заведе за родителски права над сина си Давид. 2-годишното момченце остава при баща си Илиян Найденов, и то по желание на майката.

Решението на съда за родителските права е в следствие на споразумение между двамата родители, като Джулиана взела решението да даде правата на Найденов с цел да избегне по-нататъшни срещи в съда, пише HotNews. По закон майката ще може да го вижда всяка седмица в последните три дни от седмицата.

Издръжката, която Гани ще плаща ежемесечно, е 170 лв. Това прави малко над 5 лева на ден за момченцето. Не е ясно на каква база е изчислена сумата, при положение че доходите на Джулиана като инфлуенсър и модел са доста високи. Самата тя постоянно демонстрира висок стандарт на живот, през месец е на екзотична почивка и редовно се снима по изискани ресторанти.

Предполага се, че самият Илиян не е настоявал за висока издръжка и дори напротив – не е искал никакви пари от бившата си.

По време на делото, той се опитал да я уязви с искането си при срещите на Джулиана с Давид да не присъства новия й мъж. Съдът обаче е отхвърлил молбата му.

Ден след края на делото, Гани не изглежда никак нещастна от решението. В социалните мрежи тя пуска сторита през час, щастлива с новия си мъж.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече