Поредната ИЗМАМА в „Капките“! Алисия пее на плейбек, за да не звучи фалшиво

0

- Advertisement -

Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто „Като две капки вода” – заподозряха зрители на забавното предаване. Чалга дивата вокално се справя по-добре от талантливата Крисия, която до момента търпи пълно фиаско в предаването.

„Ходил съм на не едно и две участия на Алисия и пеенето й беше доста фалшиво, не можеше да вземе два тона, нищо общо с гласа от песните й. Не е възможно да пее толкова добре в „Капките”. Най-вероятно се е споразумяла да записват предварително песните, да й обработват гласа и на лайфа да пускат записа”, коментира пред „Уикенд” човек от бранша.

Феновете на певицата също са единодушни, че на участия дивата от Вакарел разчита изцяло на плейбек и ако се опита да изпее нещо на живо, то няма нищо общо с обработения й глас. Именно заради това всички са изненадани от вокалните й възможности в шоуто.

Не е невъзможно Алисия да има договорка с Маги Хаваджиян и да са се споразумели да записват и обработва песните, които изпълнява, за да не се излага, защото иначе ще е страшно. Факт е, че почти всички й предричаха провал още щом разбраха, че ще участва.

От години се носят слухове, че всеки един от образите, които уж се избират на случаен принцип чрез бутон, са нагласени и според предпочитанията на всеки от участниците. В последния лайф на шоуто поп певицата Мариана Попова затвърди тези слухове, като се изпусна, че тя си е избрала да влезе в образа на Уитни Хюстън и изпълни емблематичното й парче от филма „Бодигард”.

„Може ли да кажа нещо… Кремена Халваджиян е чакала 10 години, някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм”, изцепи Мариана, но Димитър Рачков реагира на секундата, като се опита да замаже нещата и отвърна: „Как да пожелае?! На някой да му се падне тази песен, искаш да кажеш”, но Мариана не зацепи и замлъкна. Едва след няколко секунди неловко мълчание каза, че е объркала и е искала да каже „да му се падне, а не да избере тази песен”.

Всички зрители чуха много добре и си направиха изводи кой се изпусна и кой лъже. За момента Мариана е най-неделолюбваната звезда в шоуто и се радва на най-малка зрителска подкрепа. Тя винаги е на последно място в зрителското гласуване, коментарите в социалните мрежи също не са никак ласкави.

Мариана не се справя никак добре вокално с имитациите. Журито обаче поощри Попова, затваряйки си очите за видимото и ощети други участници, които се справят далеч по-успешно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече