Вижте скандалната Габриела от „Ергенът“ преди корекциите! (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Една от най-скандалните „моми” в шоуто на Би Ти Ви „Ергенът” е минала през доста поправки на външността си, докато се докара до вида, в който зрителите я познават в момента. Родената в Сливница Габриела, която втрещи хората с визията, поведението и изказванията си още в първия епизод на риалитито, е рязала носа си, оправяла си е брадичката и зъбите и очевидно е напомпала устните си. Последното не е било най-удачното решение.

Габи като че ли е фиксирана в идеята да стане известна. Това е най-логичното обяснение на факта, че тя от години се подвизава във всякакви риалити форми, стига да я допуснат до участие в тях. 28-годишната „мома” отдавна не се е появявала пред камера във вида, в който природата я е създала.

Архивите обаче все още са живи и пазят спомен от начина, по който е изглеждала, преди да легне под ножа, за да коригира недостатъците си. В интернет могат да се открият записи от участие на Габи в Би Ти Ви в началото на 2016-а. Тя и майка й Димитрина влизат в шоуто „Мама готви по-добре”, което бе с водещ Александър Сано и изкара няколко сезона в ефира на телевизията. Тези записи разкриват точно как е изглеждала Габриела, преди да реши да се разкрасява.

Като цяло не е била грозно момиче – някои биха казали, че е изглеждала в пъти по-добре отколкото сега. Ако не друго, поне е била естествена, което винаги прави добри впечатление. Носът й обаче е бил с огромна гърбица, брадичката й е била хлътнала, а горните резци са били огромни и издадени напред.

Проследявайки развитието на външния й вид от 2016-а досега, което е документирано в различни нейни появявания пред камера, става ясно, че носът е първото, което Габриела е коригирала. Отначало тя е легнала под ножа, за да махне гърбицата му, но върхът му е останал доста остър. При участието й в конкурса „Мис Левски Г” на Слави Трифонов преди 2 години очертанията му вече са били далеч по-меки. Такива са и сега. Това означава, че най-вероятно Габи е лягала под ножа поне още веднъж, след като е махнала гърбицата му.

Брадичката на момата вече не е така хлътнала, както преди.

Личи, че зъбите също са коригирани. И, ако всичко гореизброено в общи линии е произвело положителен ефект върху физиономията на Габриела, то промяната в устните й е истински провал на човека, който е я правил, пише „Уикенд“. Без всякакво чувство за мярка скандалната дама ги е напомпала така, че да заприлича на карикатура.

Огромните й изкуствени мигли допълват тази гротеска, заради което още в началото на „Ергенът” младата жена за посмешище. Тя като че ли се харесва – изглежда, че има високо самочувствие. За нейно добро е обаче да спре с разкрасителните процедури или поне да смени човека, който й ги прави. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече