Рачков все пак унижи Мария Игнатова в ефир: Пази Боже пак да те видя рано сутрин (ВИДЕО)

0

- Advertisement -

Снощният лайф на „Като две капки вода“, в който бившите влюбени Мария Игнатова и Димитър Рачков за първи път бяха заедно на една сцена, не мина без напрежение между двамата. Въпреки че отдавна са разделени и щастливи с новите си половинки, комикът все пак не се сдържа и направи жлъчен коментар към Игнатова.

Мария бе поканена от продуцента Магърдич Халваджиян като гост-жури и очакванията на зрителите за закачки между нея и водещия Рачков бяха оправдани от самото начало.

Игнатова бе представена от водещия Геро, който я посрещна на сцената с роза. „Мите, а ти нещо…?!“, подкани го Герасим, намеквайки Рачков също да й подари цвете. Но комикът го поряза: „Аз? Не, не! Аз колкото цветя съм й подарявал… За три живота напред“.

Все пак, когато Мария излезе на сцената, бившият й я изненада с голям букет цветя, двамата се прегърнаха и целунаха. Но куртоазията между двамата приключи дотук.

През целия лайф на Игнатова почти не бе дадена думата да коментира участниците. А малко след представянето на Крисия, Рачков публично попари бившата си.

„Да дадем дума на журито. Нека започнем от човека, когото съм виждам зомбясъл сутрин… Фънки!“, започна Рачков. А Мария се намеси шеговито: „Помислих, че имаш предвид мен“. „Тебе ли?! О, пази, Боже, вече! Стига! Стига! Не виждаш ли, че изглеждам по-добре“, захапа я безцеремонно Рачков и дори зрителите доловиха жлъчния му и озлобен тон.

„Излъчването на Мария показва, че е щастлива и отдавна е забравила Рачков, докато всеки негов жест показваше колко наранен и обиден се чувства все още. С колкото и млади жени да бъде след Мария, никога няма да я превъзмогне. Но можеше поне да се държи малко по-мъжки и да не я обижда. Много грозно и дребнаво“, коментираха зрители на „Капките“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече