Разпознаха ги! 3 момичета от „Ергенът“ работят най-древната професия! (+Още пикантни слухове)

0

- Advertisement -

Най-малко три компаньонки участват в шоуто на Би Ти Ви „Ергенът”, подшушнаха пред „Уикенд” отлично запознати източници. Зрители на скандалното риалити познаха в него момичета, които са им правили компания срещу заплащане. Според информацията, която разкриват пред вестника, три от момичетата със сигурност приемат пикантни предложения, но нищо чудно бройката им да се окаже и по-голяма.

Още преди старта на първия сезон на „Ергенът” у нас се заговори, че момичетата в риалитито не са случайни и не са избрани през официалния кастинг, а са били издирени специално за шоуто или са влезли в него със сериозни препоръки от влиятелни източници. Сред тях има „моми”, които предоставят компанията си на заможни клиенти, готови да им броят тлъсти пачки за услугите. Към момента имената на тези момичета не се разкриват, но сред зрителите върви мълва, че поне половината дами в шоуто могат оправдано за попаднат в списъка на заподозрените.

Една от участничките в „Ергенът”, за която хората се чудят как си изкарва хляба, е бивша еротична моделка. Това е Благовеста Бонбонова. Никой не знае от какво се издържа тази дама, но в шоуто тя обяви, че „работи върху себе си”. С други думи казано, не ходи на работа.

Рапърката Гергана засега остава в сянка в риалитито, но паметливи зрители изровиха информация, че тя също е била кандидатка за титлата „Мис Плеймейт”. Участвала е в него през 2017 г. – година преди Дениз, но също като нея се е класирала на второ място. Тогава титлата печели скандалната варненка Нора Недкова. Гери остава в нейната сянка и днес вече почти никой не я помни в качеството й на плеймейт. Тя предпочита да я мислят за певица.

В шоуто има и доста други момичета, които будят подозрения, че са готови на много неща, стига да им плащат добре. Една от тях е скандалната Габриела, която директно обяви във визитката си, че е меркантилна и не обича мъже без пари. Напористата особа толкова често е показвана в компанията на Хайрула, че човек остава с впечатление, че двете са били близки още преди шоуто. Известно е, че Габи е била честа участничка в уеб риалитита. Нищо чудно оттам да се познава с плеймейтката.

Другата дама, която е обект на много коментари от страна на зрителите, е Венета, която твърди, че си пада по алкохола почти толкова колкото и по „ергена” Виктор. Тя печели все повече фенове – хората я намират за сладка, естествена и много симпатична. Останалите момичета изглеждат по-скромни и клюките по техен адрес не са много. Нищо чудно обаче да се окажат скрити лимонки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече