Племенницата на Денди проговори: Кристофър, върни ни кученцето! (Подробности)

0

- Advertisement -

„Кристофър – с истинско име Камелия, веднага ни върни кучето!!!!!“

С този апел във Фейсбук изригна племенницата на тежко пострадалия Любомир Милчев-Денди. Според Анна Георгиева именно у съквартиранта на Денди – цигуларя Кристофър, се намира изчезналото кученце Хинин на светския хроникьор, което близки и роднини издирват из София от няколко дни.

По думите й макар Кристофър да е наясно, че тя и майка й търсят Хинин и искат да се погрижат за него, той отказва да им го даде и не отговаря на съобщенията им.

Припомняме, че кученцето изчезна в деня на инцидента с Денди. Според първоначалната информация светският хроникьор е бил жестоко пребит с тежък предмет или бутилка в главата. Успял да се прибере в дома си, където припаднал, а по-късно бил намерен от съквартиранта си Кристофър.

По последни данни обаче полицията отхвърли тази версия и съобщи, че най-вероятно нараняванията са следствие на неколкократни припадъци след злоупотреба с алкохола.

Анна е дъщеря на сестрата на Денди – Недялка. Въпреки че с брат й дълги години бяха в обтегнати отношения, в момента именно тя полага грижи за него и всеки ден е в болницата. Неговата племенница пък се старае да дава актуална информация за състоянието на вуйчо си през социалната мрежа, за да не се злоупотребява с фалшиви новини. Такива например се появиха преди два дни, когато жълти сайтове съобщиха за смъртта на Денди. „Това е лъжа. Моля, съдействайте ми, за да докладваме този сайт“, сигнализира Анна.

Денди заедно с Кристофър

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече