Сапунката свърши! Петканови се развеждат – той зарязва Алекс заради продавачка

2

- Advertisement -

От известно време в публичното пространство витае слухът, че една от най-обсъжданите двойки у нас – Алекс и Даниел Петканови, се е разпаднала. Клюката е, че благоверният съпруг изневерявал на жена си с… продавачка! При това тя била истинска тръпка на бившия Луд репортер, а не само случайна странична забежка. Връзката му започнала като обикновен флирт, но прераснала в нещо много по-сериозно, твърдят запознати.

Сега вече стана пределно ясно, че отношенията им са окончателно провалени, двамата дори са подготвили документите си за развода, а решението им е окончателно. Това обявиха самите Петканови официално в социалните мрежи, като отричат участие на трети като причина за развода.

„Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е време да съобщим публично какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени.

В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната – различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха заедно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация.

Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро.

Това е всичко, което бихме искали да кажем по темата, и благодарим предварително, че ще уважите личното ни пространство в следващите седмици„, написаха те в профилите си.

2 Коментара
  1. Цветан казва

    Кой се интересува от простотиите на тия двамата безхаберници и лигльовци

  2. Николай Георгиев казва

    Правилно решение

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече