Божигол гушка нова! Крие я в Италия!

0

- Advertisement -

Божигол явно е забравил и Николета, и Алисия! Той се е загаджил с нова и я крие чак в Италия.  Любимата на ритнитопковеца е италианка, с която се познават от дълго време, но искрите помежду им припламнали в последните месеци.

Запознати твърдят, че тайнствената дама е блондинка, на години е колкото него и е майка на едно дете.  Валери пази ревностно в тайна самоличността й, макар че тя гостува често в София и е засичана многократно в столичния квартал Лозенец, където е домът на пишман футболиста.  Освен това двойката се появява и в тузарски магазини, където Божинката щедро пръска пари за любимата си.

Приближени до него издават, че двете влюбени гълъбчета са заедно още 2020-а година, когато пламна ковид пандемията. А последните новогодишни празници прекарали заедно на Малдивите, откъдето Валери постваше снимки, на които обаче беше самичък.

Очевидно одумките на предишните му скандални връзки, станали публично достояние, са му сложили обеца на ухото и той варди сегашната като зеницата на окото си от папарашки камери и хорски клюки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече