ПРОСТОТИЯ: Андреа си показа дирника пред Богородица (СНИМКИ +18)

0

- Advertisement -

Символите на вярата очевидно не значат нищо за разпищолената Андреа, която с поредната си разголена фотосесия, която качва в нета, си показа дирника пред икона на Богородица и картина с лика на Уинстън Чърчил.

Почитателите на певицата не разбират защо, вместо да работи върху нова песен, Андреа се чуди под какъв ъгъл да покаже подкръстието си. Нова песен може и да няма, но голите снимки преобладават в профила на звездата, а критиките са много повече от положителните коментари.

Провокацията очевидно е умишлено търсена от блондинката, защото под поста си тя е добавила коментар: „И нека скандалът започне сега? , Виновна или невинна“.

С това русата дама за пореден път си спечели порция злостни коментари и критики от потребителите в мрежата: „Андреа, хубаво е човек да блести по друг начин, а не по гол задник“, съветват певицата нейни последователи.

Очевидно Андреа, която от години няма голям хит, а участията й са ограничени, се чуди с какво да запълни времето и профила си, а единственото, което засега й се отдава, и то с помощта на фотошоп и други програми за обработка на снимки, е да показва голотата си, споделят фенове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече