Симона Загорова за бившия си: Падна ниско, много ниско (Вижте какво направи Даниел)

0

- Advertisement -

„От очите не винаги падат сълзи! Понякога падат хора… ниско… много ниско!“ Този статус сподели Симона Загорова преди броени минути. Щерката на Глория не спомена имена, но за всички стана ясно, че визира бившия си и баща на невръстната си щерка – Даниел Милушев.

Макар в публичното пространство Симона да твърди, че двамата са в добри отношения и заедно се грижат за 1-годишната си щерка, истината е коренно различна.

Близки до Загорова източници споделиха пред Show.bg, че тя тотално е зачеркнала бащата на детето си. Освен че не й помагал финансово, Даниел почти не се интересувал от малката Галина, а свекървата все по-рядко се включвала в грижите за момиченцето.

Чашата преляла около подготовката за първия рожден ден на Галина, който е след около 2 седмици – на 25 февруари. Даниел отказал да се включи с финансова помощ за партито под претекст, че сега Симона „се гушила с луди пари от телевизията“, докато той бил без работа.

Припомняме, че щерката на Глория отскоро има собствена рубрика в бТВ – „В кухнята на Симона“, която се излъчва всяка неделя. Според бившия й младата майка изкарвала достатъчно пари и издребнявала, като му търси издръжка.

Заради обтегнатите отношения, се очаква бащата на Галина да не присъства на първия й рожден ден.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече