Бг Барби Андреа призна: Родителите ми не одобряват вида ми! (Изкарва по 3 бона на месец от клипчета)

0

- Advertisement -

Силиконовата кукла Андреа Иванова, по-известна като Бг Барби, призна, че родителите й не одобряват пластичните интервенции по нея. В онлайн интервю блондинката – кандидат за Гинес с устните си, не крие, че майка й баща й не харесват новия й външен вид и смятат пластиките по нея за прекалени. „Но аз все пак съм достатъчно голяма. Не съм непълнолетна и мога сама да взимам решения“, отбелязва Андреа.

Самата тя неколкократно подчерта, че се харесва и не съжалява за нито една интервенция по себе си. Дори напротив – смята, че са крайно недостатъчни, иска още да уголеми устните й гърдите си. Планира да „изпили“ допълнително и брадичката си.

Попитана от зрители как се издържа, Андреа сподели, че изкарва добри пари от онлайн платформа за възрастни. Там тя е споделила хиляди свои порно клипчета, като желаещите да ги видят, заплащат месечен абонамент от 35 долара. Средно на месец потребителите в канала й са около 50-60, което означава, че месечните й доходи са около 3000 лева.

„Разбира се, че парите никога не стигат. Имам и допълнителни ангажименти, от които си докарвам по нещо“, разкри Андреа Иванова, без да уточнява с какво още се занимава. Все пак тя отрече да ходи на адреси…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече