Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Елен Колева прави масажи за 70 лв.! Клиентите й супер доволни от уменията й - Новини от шоубизнеса

Елен Колева прави масажи за 70 лв.! Клиентите й супер доволни от уменията й

0

- Advertisement -

Мечтаете ли Елен Колева да ви мачка? Тази ваша мечта може да се осъществи, защото бившата актриса вече работи на повикване, стига да можете да си я позволите. Настоящата космоенергетичка прави рейки масажи на повикване. Тя обикаля по домове и офиси, където дарява с уменията си мераклиите, научи „Уикенд“.

Бившата метреса на милионера Сашо Майонезата е намерила легален и честен начин за изкарване на прехраната си. Таксата на Елен е 70 лева за 60 минути масаж и 100 лв. за цели 90 минути. Калевска, както е новата фамилия на фаталната изкусителка, може да се похвали, че все повече хора се доверяват на опитните й ръце. Последно бившата актриса е правила масажи в известна бизнес сграда. Всички били много доволни от уменията й.

Преди няколко години актрисата от „Шивачки“ изкара курс по рейки и започна да обикаля телевизиите, обяснявайки как лекува всички болести с ръце. Елен, която имаше и кратка авантюра с писателя Калин Терзийски, не можа да го излекува от любовта му към чашката, но пък твърди, че е спасила кучето си от сигурна смърт.

„През 2014 г. кучето ми Тифани беше отровено с антифриз, а в тези случаи шансът за оцеляване е много нисък, тъй като антифризът поразява бъбреците и ги изсушава. Тифани оживя, но остана с един бъбрек. Прибрах си я вкъщи и една седмица се борихме за живота й. Започнах всяка нощ да я лекувам с ръцете си, като концентрирах цялата си енергия, представяйки си как изграждам нов бъбрек. При следващите изследвания лекарите установиха, че освен спасения бъбрек, Тифани има и втори, почти напълно изграден. Тя живя още 8 месеца, но за съжаление, почина от инсулт. Най-вероятно отровата беше дала своето отражение върху всички органи“, сподели преди време Елен, надявайки се на повече клиенти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече