Пиарът на Дарина Павлова се подигра грозно с нея! Нарече я стара

0

- Advertisement -

Грозна подигравка от страна на бившия пиар и близък приятел на Дарина Павлова – Сандро Рубини, я злепостави в мрежата пред всичките й фенове.

Решила да разтовари, Мадам Мулти участва в една от игрите на Фейсбук, която показва коя известна личност си бил в миналото. Според забавното приложение Дарина е била Клеопатра. „Знаех си“, доволно сподели резултата с последователите си Павлова.

Докато повечето й фенове напълно се съгласиха с Фейсбук и я засипаха с комплименти, един от най-близките й приятели – Сандро Рубини, я жегна с жлъчен коментар. „Ти все още си Клеопатра! И даже сте на една и съща възраст! Хахаха“, изцепи се пиарът.

58-годишната Дарина не реагира на коментара му, но според запознати била бясна от нетактичното му изказване. „Тя е много докачлива на тема възраст, особено през последните няколко години. Подложи се на доста операции, за да прикрие годините и Сандро много добре знае, че това й е болна тема. Изказването му бе грубо и умишлено злобно“, клатят глава близки до вдовицата на Илия Павлов.

Всъщност Дарина и Рубини от доста време насам не поддържат добри отношения. Според запознати още преди няколко годни Сандро предал доверието си с двулична постъпка и затова Павлова се отказала от услугите му на пиар.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече