Боби на Азис – разследван за педофилия, сводничество и наркотици

0

- Advertisement -

Един от любовниците на Азис – Богдан Асенов – Боби, с когото ромският славей ходеше  през 2014г. има сериозни проблеми със закона. Източници на alarma.bg от МВР разкриха, че полицията разследва Асенов за педофилия, сводничество и продажба на наркотици.

Всичко тръгва от сигнали на разтревожени родители, които подават сигнали до полицията, в които са сериозно притеснение от действията на т.нар. Боби. Той свалял непълнолетно момчета в столично заведение, намиращо се на ул. Нишава, близо до Южния парк в столицата.

Първата стъпка в гнусните деяния на Богдан Асенов е да преспи с жертвите си, а след това да ги предлага на заможни господа. Освен това продавал и леки наркотици в същото заведения, издава нашият източник.

Азис и Богдан живяха заедно няколко години в луксозен апартамент в „Манастирски ливади“. 

Още докато беше любовник на Краля се носеха слухове, че Боби има слабост да спи с непълнолетни. Дори Азис бе привикван на разпит след сигнал, че и той се е „облажил“ с млада плът, но случаят бе потулен и забравен.

След дълго отсъствие в публичното пространство Асенов напомни за себе през април миналата година, публикувайки снимка с младо момче, като стори в социалните мрежи, от която се вижда, че момчето е доста по-младо от него. Боби предвидливо е скрил лицето му.   

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече