Алекс и Дани отново скарани! Лудия репортер изпадна в депресия, търси себе си

0

- Advertisement -

В странно състояние е изпаднал популярният водещ и инфлуенсър Даниел Петканов в началото на новата година. Той е все по-малко активен в социалната мрежа, като конкретната причина за отсъствието му не е ясна. Лудия репортер сподели с аудиторията си, че в живота му в момента настъпват промени, но не уточни от какво естество са те.

„Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога”, коментира Даниел.


За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10 % от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 г., пише „Уикенд“.


Според запознати в последно време Петканов отново имал дрязги със съпругата си Александра, затова и размишлявал толкова за смисъла на живота. Жена му също се подвизва като инфлуенсър и печели много повече от него, а това подтискало самочувствието му на мъж. Даниел не бил удовлетворен нито в работата, нито в семейния си живот.


Преди три месеца съпрузите си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не е помогнала на Петканов да се почувства по-добре. Феновете им бяха категорични, че не са имали нужда от интервенцията, но пък манекенката открай време искаше да изпили гърбицата на обонятелния си орган. Именно тя навила навила и Лудия репортер да се подложи на операция, за да „преминат заедно през това изпитание”. В мрежата се изляха много противоречиви коментари за новата визия на Петканови – основно негативни.


Не носът обаче, а зъбите са истинският проблем във визията на Даниел. Той самият неведнъж е споделял, че не харесва усмивката си и многократно е правил опити да я подобри при стоматолог. В момента водещият на „България търси талант” носи временен мост, защото се наложило зъболекарят да извади част от истинските му зъби, които били развалени. „Докато ги заменя с импланти, ще минат месеци”, обяснявал е  риалити героят процеса на лечение.


Преди година и половина той се опита да направи и друга промяна във визията си. Петканов си присади коса в турска клиника, но не в същата, в която си оперира носа. Резултатите от процедурата обаче с днешна дата хич не са задоволителни. Разлика в прическата на Лудия репортер почти няма и темето му все така прозира под рядкото му окосмяване.


Всички тези визуални корекции обаче явно не са спомогнали за душевния мир на риалити героят. Хора от близкото му обркъжение твърдят, че през последните месеци той изпаднал в състояние на депресия. Тогава решил да направи добро дело и да започне благотворителна кампания. Помагайки на другите, Даниел се надявал да се почувства по-добре и да помогне и на себе си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече