Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
ШОК! Кошлуков изхвърли Мира Добрева от БНТ - Новини от шоубизнеса

ШОК! Кошлуков изхвърли Мира Добрева от БНТ

0

- Advertisement -

Шокиращ удар понесе Мира Добрева от ръководството на националната телевизия. Тя отново остава без работа, защото предаването „БНТ на 60“ спира да се излъчва.

Последното издание беше на 19 декември, а през Новата 2022 г. епизоди няма да се снимат и форматът изобщо не присъства в програмната схема на телевизията.

Изпадането на Мира от ефир дойде само 2 месеца след като титулярният водещ Драгомир Драганов бе сменен от нея. През октомври миналата година от „Сан Стефано“ 29 без никакви предварителни изявления наложиха рокадата.

А тя изненада твърдите привърженици на формата, създаден за 60-годишния юбилей на телевизията майка.

Името на Драго Чая продължи да фигурира във финалните надписи, но сред телевизионерите, които работят зад кадър.

„Драго направи 150 издания, както и толкова интервюта. Добре е от време на време да променяме лицата, затова е и смяната“, каза Емил Кошлуков за смяната на Драгомир с Мира.

Всеобщото мнение на зрителите обаче бе, че Добрева е закопала предаването и е сринала рейтинга му. Мнозина от известните личности у нас също се обявиха срещу нея в социалните мрежи и признаха, че всъщност Драго е бил сърцето на носталгичното шоу. Според други обаче Мира е освежила предаването, което се е нуждаело от промяна.

Самата тв водеща сподели неотдавна, че си остават приятели с Драганов и че няма да го търси за съвети, защото допуска, че е наранен.

„Решението кой да води се взема от ръководството на БНТ. Водещият не е човекът, който преценява дали да бъде на екран или не. Като лоялен служител на БНТ се съобразявам с това, което се решава на по-високо ниво“, защити се Добрева след нападките, които получи.

Първите два епизода с нея начело бяха с добри резултати, но след това рейтингът ударил дъното. Именно поради тази причина ръководството изчакало да дойде краят на годината и тихомълком да разкара предаването.

Добрева не е реагирала никак добре. Тя е сред най-амбициозните журналистки у нас и трудно понася провалите и лошите коментари по свой адрес. Неведнъж в изблици на гняв Мира си е позволявала дори да обижда свои последователи в социалните мрежи, които ѝ отправят градивни критики.

В края на 2021 г. тв водещата се оплака, че не се чувствала достатъчно оценена. „Тази година не получих нито една награда. Няма ме в никаква класация. Не написах нова книга. Публично отнесох много хули.

И тъкмо обратно на очакваното, чувствам сякаш съм постигнала повече от когато и да било. Защото имам най-важното: скрепен екип, незлобливи хора, всеотдайни души, ценни приятели. Нима имам нужда от друга награда?“, написа Мира, която пак остава безработна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече