Майката на Рачков го оплаква заради Анита: Мите, смеят ти се, маме

0

- Advertisement -

Майката на Димитър Рачков упорито отказвала да приеме актуалната половинка на сина си – Анита Димитрова. „Мите, смеят ти се”, предупреждавала го тя в опит да го убеди да си потърси по-подходяща жена. Възрастната дама била стресирана от скандалния имидж на моделката, прочула се със своите голи снимки.

Тя обаче се притеснявала много повече от разликата във възрастта между блондинката и сина й – цели 27 години. Баба Станка била убедена, че такова младо момиче може единствено да търси слава и пари от нейния заможен син. С времето все пак започнала да свиква с мисълта за младата снаха и, може би за да докаже, че по Коледа стават чудеса, най-накрая кандисала да седне на една маса с нея.

Двете дами са изкарали празниците под общ покрив, научи „Уикенд”. Те са се събрали в тузарската къща на актьора в Твърдица, където е била цялата рода на звездата. С тях е бил и синът на Рачков – Митко-младши, който е празнувал заедно с младата си мащеха вместо с майка си – сценаристката Христина Апостолова, и актуалната й половинка – продуцентът Евтим Милошев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече