Откровение! Азис: Аз мимикрирам перфектно

1

- Advertisement -

„Аз мимикрирам перфектно. Мога да се превърна в съвсем друг човек и да започна да живея по този начин много бързо. Мога и с 2, мога и с 200, мога и с 2000”. Това призна в ефира на НОВА на връх имения си ден – Васильовден,  Васил Боянов – Азис.

Той разказа за детството си, за своята слава и за строго пазената от светлините на прожекторите своя дъщеря Рая.

Дъщеря ми не се интересува от музиката ми и има различни от моите интереси”, призна той. 14-годишната девойка била възпитана в скромност, твърди изпълнителят. И добавя, че с неговите възможности, тя можела да иска, каквото й хрумнело, но не го правела.

Азис си спомни и за детството си, когато е помагал на бременната си майка да чисти в Германия.

„Чистехме летен театър в едно селце. Беше ужасно, но имаше фризер, който много лесно отварях тайно и си вземах сладолед. Казвах й, че един ден ще имам мой си фризер със сладолед вкъщи. Тя не ми вярваше. Дойде време, в което мога да имам, но не смея зарази пустите калории. Животът е въртележка. Фризер не ми трябва, сладолед не смея да ям. Имам възможност да ходя по различни места, но не го правя заради работата си. Какво като можеш всичко, но нямаш време за нищо?”, откровен беше изпълнителят.

 „Не бях щастливо дете. Бях замислено дете, което си живее в свой собствен свят и нямах търпение да стана известен”, добави той.

„Веднъж, докато майка ми копаеше, ме прати до магазина. Аз спрях в средата на нивата й и казах, че един ден няма да може да праща до магазина. Тя ме попита защо, а аз отговорих: „Защото ще бъда толкова известен, че няма да може да изляза от вратата, всички ще искат да се снимат с мен в магазина и ще ти е малко неудобно”, разказа още един детски спомен той.

По думите му самият той от малък е знаел какво притежава: „Този глас и тези уши ги имам от дете и чувах, че звуча различно, тъжно. Като малък пеех индийски песни, много се доближавах до тях и разплаквах хората”, спомня си Васил.

По думите му самият той е далеч от това да подарява времето си на близките си. „Достатъчно много дадох от себе си за тях. Те достатъчно добре се възползват от краткото време, в което са с мен. Обожавам семейството си, но наистина мога и без тях. Искам да си почина малко. Ние сме огромна шумна циганска фамилия. Представете си днес, на Васильовден, какво е – едни тави, миризми, кючеци, танци, песни – ще кажеш, че празнуваме печалба от тото, а всъщност просто ядем. Казал съм им да не ме занимават”, заяви певецът.

„Аз постигнах американската мечта, но никога не ми е достатъчно. Изключително алчен съм, стане ли въпрос за това някой да разбере за мен и музиката ми. Аз съм моята музика. И ако ти, човече, не знаеш как пея, то значи трябва да ти покажа и да стигна до сърцето ти”, довери  той.

„Мислел съм върху това да зарежа всичко и да започна да се занимавам с друго. Отдават ми се много неща, а и не съм мързелив. Мога да работя на строеж, мога да продавам картини, да ти правя косата, да готвя, да гледам деца. Хора като мен гладни няма да останат!”, коментира още певецът.

1 Коментар
  1. MariMo казва

    Интерена личност, е Азис. Умее да задържи вниманието и да се изразява много по-добре от хора, с поне по едно висше. Неговото си е природна интелигентност, плюс много труд за да покаже, че не е само един дебел цигнин гей, както много го определят – а ТОЙ е прекрасен, забавен, състрадателен и много талантлив човек!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече