Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Радост Драганова и дъщеря й посрещат 2022 г. в ковид отделение в Камбоджа - Новини от шоубизнеса

Радост Драганова и дъщеря й посрещат 2022 г. в ковид отделение в Камбоджа

0

- Advertisement -

Затворени по принуда, те ще трябва да изкарат наложената карантина и засега няма шанс да се измъкнат

Водещата Радост Драганова и дъщеря й Изабела се оказаха в капана на строгите правила срещу коронавирус в Камбоджа. Самата тя се оплака пред бТВ, че пристигнали в страната на 28-ми декември, където според указанията на пътниците са направени бързи тестове.

Детето й се оказва с положителен резултат, но той не е бил показан на майката. На място дошли полицаи с оръжие и извели момичето в отделна зона, след което ги настанили в ковид отделение в столицата Пном Пен. Нейният резултат от теста е отрицателен, както и вторият тест на Изабела – той също се оказва негативен. От тогава те все още очакват потвърждение и с PCR, но това така и не се е случило.

В отделението никой не говори английски и Радост не успява да получи никаква адекватна информация, правени са опити и да се свържат с външното ни министерство, но без успех.

По всяка вероятност на Драганова и наследничката й ще им се наложи да посрещнат 2022 г. в ковид отделението на Камбоджа.

Съгласно актуалните мерки на държавата, ги очаква 14-дневна карантина. Разходите за престой за мястото за настаняване са за сметка на пътуващите, както е описано на сайта на министерството, където се и предупреждава българските граждани да се въздържат от пътуване.

Радост е любителка на екзотичните кътчета по света и явно с дъщеря й са взели решение да прекарат празниците далеч от родината, рискувайки много предвид ситуацията. Ето защо тя сега ще носи последствията на своята безотговорна постъпка, коментират я оживено в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече