Кой влиза в „Капките“ 10? Подгряват новия сезон на шоуто

0

- Advertisement -

Хилда Казасян пак ще е в журито заедно с Фънки и Вергов

Хилда Казасян започна да подгрява аудиторията за предстоящия сезон на шоуто „Като две капки вода” по Нова тв. Певицата вече пуска в социалните мрежи снимки с останалите членове на журито във формата – Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. Според слуховете, тримата вече са дали съгласие за поредно участие в предаването, а продуцентът Маги Халваджиян е изготвил списък със звезди, които ще излязат на сцената в предстоящия сезон.

След като през пролетта Маги Халваджиян направи сезон със звезди от предишните издания на „Капките”, в телевизионните среди се заговори, че това може да е краят на шоуто в родния ефир. Високите рейтинги обаче логично водят до още издания, а както изглежда, журито за предстоящия сезон 10 вече е уговорено. То ще бъде в състава си от предишния сезон – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Фънки. За последния това ще бъде осма поредна пролет във формата. Той е пропуснал единствено първите две издания – през 2013-а и 2014 г. Хилда има още по-дълъг стаж. Тя ще се разпише за девети път в предстоящия десети сезон.

Пропуснала е единствено петото издание на „Капките” през 2017 г., когато в журито на нейно място влиза Йорданка Христова. На този фон Вергов е новобранец. Десетият сезон за него ще бъде втори в качеството му на журиращ.
Кой обаче ще излезе на сцената на шоуто догодина?

Съдейки по стила на Маги Халваджиян, новите имитатори най-вероятно ще са хора, с които той вече е работил в други свои предавания. Продуцентът обича да върти на екран едни и същи звезди, като сменя единствено техните роли. Едва когато се изявят навсякъде, където е възможно, той започва да се оглежда за нови лица. Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров са малка част от хората, които той вкарва във всички свои предавания. Ето защо се очаква догодина в „Капките” да покани хора, които още не са били там, но пък вече са се изявили в другото му предаване – „Маскираният певец”.
Един от тях е „лошият брат” от сериала на Нова тв „Братя” – Владимир Михайлов. Той влезе в „Маскираният певец” 3 като Самурая. Актьорът, който е и певец, така добре успя да се прикрие, че никой не го разпознае до момента, в който свали маската си. Отзивите за участието му бяха толкова позитични, че най-вероятно ще получи покана и за „Капките”.
В новия сезон на шоуто може да видим и Госпожицата от „Маскираният певец” – Виктория Георгиева, която стана победител във формата. Тя е любимка на Маги Халваджиян още от 2015 г., когато изгря за първи път в шоуто му „Х Фактор”. В „Капките” обаче все още не се е изявявала.

Същото се отнася и за тийнейджърката Крисия, която получи много похвали за актьорските си заложби, криейки се в костюма на „Гъбарко” в „Маскираният певец” тази есен Сред звездите в „Капките” 10 със сигурност ще има и поне един представител на поп-фолка. Нищо чудно това да е Илиян Тупалката. Той е артистичен, талантлив, наскоро представи нова песен и му трябва платформа, чрез която да повиши популярността си. В условията на криза той едва ли ще иска кой знае какъв хонорар от продуцента, но има качествата да повтори успеха на Фики, който спечели сезон 8 и финишира втори в сезон 9.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече