Майката на фолк певицата Мария НЕУЗНАВАЕМА след пластики! Подмладява се заради 30-годишен! (ВИЖТЕ баба Данче)

0

- Advertisement -

Майката на фолк певицата Мария – Йорданка, е неузнаваема след поредната доза пластики, видя Show.bg. Родителката, която отдавна е прехвърлила 60-те, изглежда доста по-млада благодарение на пластичните операции, на които се подлага. Няма и съмнение, че тази нейна суета е наследена от дъщеря й Мария, но друг е въпросът доколко успешни са процедурите за подмладяване.

Йорданка е с неестествено големи устни и видът й като цяло никак не й отива на годините, категорични са нейни близки.

Баба Данче обаче не ще и да чуе, че влиза в трета възраст и всячески се опитва да изглежда по-млада и от щерка си. А причината – млад любовник.

Палавата Йорданка е завъртяла главата на 30-годишен петричанин, който бил лудо влюбен в нея, пише „Уикенд“. Заради своята любима той се изпокарал с всичките си роднини, изгонили го от дома му и се нанесъл при нея.

Връзката на Йорданка със значително по-младия мъж продължавала вече повече от година. В началото двойката се опитвала да пази любовта си в тайна. Човекът, който все още живеел с майка си и баща си в родния Петрич, измислял всевъзможни поводи, за да пътува към София и да се среща с „мама Йори”, както Мария понякога нарича своята родителка. Той бил влюбен до уши, но не смеел да признае пред роднините, че има връзка с жена, която е двойно по-възрастна от самия него, още повече, че Йорданка била далеч по-стара и от собствената му майка. Момчето не се притеснявало от разликата в годините, а единствено от реакцията на родителите си.

В малкия град обаче клюките се разпространяват бързо и новината за връзката на младежа с палавото бабче бързо стигнала до ушите на „свекървата”. Жената изпаднала в шок, като разбрала с кого си ляга нейният любим син. С бащата направили огромен скандал и заставили момчето да обещае, че повече няма да се среща с Йорданка. Любовникът се обадил на дамата на сърцето си и обявил, че се разделя с нея.

Данчето обаче, подобно на дъщерята, която е отгледала, се оказала далеч по-упорита, отколкото родителите на любимия й очаквали. Тя започнала да му звъни, да му се моли да се съберат отново, да му обещава всякакви неща, включително, че ще използва връзките на Мария, за да му намери добра работа в София. Накрая момчето отново започнало да се среща с леля Данче. Последвали нови скандали с родителите и накрая хората изгонили блудния син от дома си с надеждата, че като няма къде да отиде, той ще се откаже окончателно от бабата, която иска да им става снаха. Вместо това обаче той си събрал багажа и се пренесъл при похотливата Йорданка.

Баба Данче и младият й мъж в момента били на върха на щастието. 30-годишният петричанин вече се познавал и с Мария, и с доведената си „внучка” Марая, която често гостувала в апартамента на Йорданка. За бабата се знае, че си пада по младежи. Говори се дори, че с дъщеря й Мария са делили общо гадже преди години. Макар и на възраст, тя е добре поддържана и не й е трудно да си намира млади ухажори.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече