Жената на Крум Савов – Мая Савова, се изкриви от фотошоп! (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

И Мая Савова прихвана от манията за съвършенство!

И съпругата на спортния журналист Крум Савов прихвана от манията за изкуствено създадено съвършенство. Мая Савова все по-често смайва мрежата със солидно обработени снимки, които цялостно заличават бръчките и отпуснатата кожа.

Все пак Мая вече не е първа младост, а лицето й изглежда порцеланово. Снощи обаче стигна дотам да се покаже буквално „крива“. В опитите да издължи фигурата си, Савова не си е дала сметка, че прави краката си „къдраво криви“.

Знаем, че Мая никога не е била пълна, а се радва на стройна и хубава фигура, затова и мнозина в мрежата недоумяват защо й е нужен фотошоп. Прави впечатление, че фигурата на мъжа й е обработена по същия начин.

Последователи на семейство Савови ги съветват да престанат с кифленските похвати и да бъдат себе си. Нещо, което преди време им се отдаваше с лекота.

„Аман от т.нар. ни хайлайф персони и комплексите им, заради които младите момичета и тийнейджърките изпадат в депресии от училищна възраст, убедени, че не изглеждат добре. А не знаят, че ако видят половината ни „випове“ на живо, ще си бият куршум“, коментират потребители.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече