Екс новинарят Богомил Грозев с нова любов! (вижте снимки с избраницата му)

0

- Advertisement -

Богомил Грозев и Стеф Загорова са заедно отскоро!

Бившият телевизионен водещ Богомил Грозев, който последно изпълняваше длъжността директор на Старинен Пловдив, е отново влюбен. В социалната мрежа избраницата му се е подписала като Стеф Загорова, но не е ясно дали името й е Стефка, Стефани, Стефания и т.н.

Важното е, че двамата го раздават видимо много влюбени, а преди дни бяха в Барселона за рождения ден на Грозев. Стеф има голям син, който явно приема добре връзката й с бившия зет на актьора Антон Радичев.

„Здрав да си ми! Всичко хубаво и важно го имаме и предстои. Сърцето ми е избрало теб, за да сме днес на това прекрасно място! Благодаря, че си до мен и на хората, създали теб! Обичам те!“, това написа половинката на Богомил Грозев навръх празника му.

А той от своя страна публикува снимки, на които отбеляза, че е с „уникален човек, моят човек“…

Е, дано двамата най-после да са се открили и това наистина да е голямата любов на новинаря, защото знаем, че смени не една и две жени. С щерката на Антон Радичев Богомил Грозев се разведе заради друга жена, която впоследствие също заряза.

След това уж имаше друга сериозна връзка, но и тя остана в миналото. Дано Стеф да е човекът за него и Грозев най-после да се кротне.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече