Това не го очаквахме! Няма да повярвате кой печели „Игри на волята“! Победителят е…

0

- Advertisement -

Седмици преди телевизионния финал на „Игри на волята“ името на победителя изтече в интернет. Въпреки че шоуто е заснето още през лятото и участниците знаят кой е финалистът, досега тайната успяваше да се запази. Източник от предаването обаче издаде кой е победителят и с кого е влязъл във финалната тройка.

Според фенове трима са вероятните финалисти – Симеон, Елизабет и Морунов. Е, тук ще ви изненадаме – нито един от тези участници няма да грабне голямата награда от 100 хиляди лева, според информация на Lifestyle.bg. Всъщност победителят ще бъде… Андрей! Неочаквано, но факт!

До сега в „Игри на волята“ Андрей се отличава с изключително честолюбие, честност, откровеност, въздържаност и спортсменство.

Доста пъти поведението му остава неразбрано от неговите съотборници. В началото той бе мълчалив и предпочиташе да слуша и наблюдава, отколкото да говори. Казваше, че делата на арената са по-важни, отколкото приказките на масата.

След старта на предаването бе смятан от индивидуален играч от съплеменниците си Шампиони, но впоследствие успя да се отпусне и да се сприятели с някои от тях и по-специално с гимнастичката Елизабет.

И тук идва следващата изненада – амазонката от Острова на отшелника няма да бъде сред финалистите! Челното й място ще бъде заето от полякинята Паулина, а втори след Андрей ще бъде „бичето“ Симеон, както го наричат в нета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече