Снахата на Сашка Васева се моли за нея! Синът й помага финансово

0

- Advertisement -

Снахата на Сашка Васева е приела присърце здравословния проблем на проекто-свекърва си. Красивата Йоанна Тошева, която има 2-годишна сериозна връзка със сина на фолк звездата, всеки ден се моли Сашка да оздравее, разкриват запознати.

Тези дни дупнишката Мадона е претърпяла първата операция за отстраняване на тумора в мозъка, виновен за нарушеното й зрение. Както стана ясно, още преди месец операцията е животоспасяваща и след време ще се наложи повторна за пълното отстраняване на рака.

Процедурите се извършват в Германия, като са необходими много средства, които семейството не може да си позволи. Бе открита благотворителна сметка, но събраната сума е крайно недостатъчна.


Синът на Сашка – 21-годишният Христо-Никола Бакърджиев, също помага финансово с каквото може. Момчето е фотомодел и манекен от около 2 години, но покрай усложненото здравословно състояние на майка си е започнал и втора работа. Неговата приятелка и кандидат-снаха на Сашка е първа година студентка в УНСС, като сама плаща разходите си и се старае по никакъв начин да не натоварва гаджето си.

Васева има и дъщеря на 13 години. Малката Христина-Елена се изявява като модел на дрехи, но не особено успешно до момента.

„Част от тумора е премахната. В момента е стабилизирана и се възстановява добpe. Много ми се иска да знам кога предстои втората операция, но към момента нямам информация. Всичко зависи от изследванията и показателите, когато са достатъчно добри и тя е стабилна, ще бъде оперирана отново. Надявам се това да е най-скоро”, категоричен е мъжът на Сашка – Христо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече