Вдигнаха ръце от Наум Шопов в „Ергенът“! Актьорът с повече претенции от холивудска звезда

0

- Advertisement -

Продуцентите на „Ергенът“ пропищяха от претенциите на водещия Наум Шопов, който май се е взел за голяма звезда. Актьорът не спирал да настоява за всевъзможни глезотии, като се оправдава, че това е изискал по договор, преди да се съгласи да води риалити предаването.

Първоначално д-р Тасев от медицинския сериал „Откраднат живот“ замина сам за Турция, където в момента текат снимките на романтичното шоу. Той се спазарил с продуцентите при него да отидат половинката му Теа и дъщеря му Амая, които отлетяха към южната ни съседка 3 седмици след Наум. С тях е и сестрата на Теа Минкова– Ая, като се очаква в Турция да отиде и майка им Анжела.

Синът на Христо Шопов бе настанен в хубав хотел, но това не му харесало и той поискал 3-етажна къща за женската част от групата, която върви с него. В последното си видео в интернет показаха къщата пода наем, която обитават, похвалиха се с басейна, който не е само декоративен, а е с прилични размери. „Благодарим ти, тате, че ни осигури тази хубава къща. Не можехме в хотел, щеше да ни е много тясно и няма да е комфортно за детето. Тук е много добре. Сестра ми готви всеки ден поне по 3 яденета за детето и така аз мога да си почина и да съм спокойна, че Амая е сита“, разказа разпалено Минкова.

Засега Шопов не споделя колко време ще останат в Турция, но най-вероятно поне още месец и така цялата рода ще почива на аванта доста дълго време, като постоянно измислят нови неща, които да изискват.  Самата Теа призна, че е доста заета, но всеки обед се пече на басейна и  търси подходящо място, където двамата с Наум да сключат брак през следващата година, пише „Уикенд“.

Екранният д-р Тасев от „Откраднат живот“ призна, че се е съгласил да води шоуто „Ергенът” главно заради пари. „Всяко едно риалити има своите предимства и достойнства, както и доста силен финансов стимул, но всъщност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта. Стискам палци на ергена Виктор и ще бъда неизменно до него, за да му помогна в това начинание”, обяснява Шопов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече