Измама в „Маскираният певец“! Ето кой ще бъде финалист

0

- Advertisement -

Маги Халваджиян демонстративно бута Мария Игнатова към финал на „Маскираният певец”, ядосват се зрители на шоуто на Нова тв. За тях няма съмнение, че именно „господарката на ефира” се крие в костюма на Заека. Не могат обаче да си обяснят как при своето фалшиво пеене тя печели всяка битка с другите образи и продължава напред в състезанието, прибирайки хонорар след хонорар. Единственото логично обяснение е, че зад този успех стои продуцентът на шоуто.

Известно е, че в „Маскираният певец” хонорарите се дават за участие в конкретен концерт в шоуто. В артистичните среди се говори, че още от старта на първия сезон парите, които се дават на вечер в предаването, не са променяни – по 1500 за всяко излизане пред публиката. Това означава, че колкото по-дълго остане в състезанието определен участник, толкова по-голяма сума ще прибере. Ето защо голямата цел е да се пее на финал. Само така може да се достигне максимумът от 10 500 лева, който може да бъде получен от маскираните певци.

Очертава се обаче тази година сред финалистите да се нареди участникът, който пее най-фалшиво в целия сезон, а именно – Заекът. Цяла България вече е сигурна, че в костюма с ушичките може да се облича една-единствена жена – Мария Игнатова. Дори най-добрата й приятелка – „детективката” Алекс Раева, го потвърди в последния лайв, макар да бе категорична, че няма да изрече публично името й. На въпроса на колегата си Азис „Потвърждаваш ли ми?” тя отговори с „Да”.

Миналата събота Заекът за пореден път победи в състезание по пеене с останалите „маски” – в случая Гъбарко и Носорогът, които пеят далеч по-добре и се радват на доста по-голямо одобрение от страна на публиката. Въпреки това зрителският вот бе в полза на секси зайчето. Това навлече върху Мария Игнатова огромно зрителско недоволство.

„Лошо изпълнение, Заек. Не си обяснявам как избраха теб пред Носорога”, „И тук е нагласено всичко. Заекът продължава с това фалшиво пеене, Носорогът – не”, „Тая бездарница защо само я бутат напред?”, „Трудно ще объркаш подобно дърво!”, са много малка част от негативните коментари, които събира маскираният Заек на официалната фейсбук страница на шоуто.

Освен, че се съмняват в манипулация на зрителския вот в полза на Игнатова, хората се чудят на завръщането й в предаването, след като бе съобщено, че Заекът е под карантина и затова е пропуснал едно от планираните си излизания на сцената. Както „Уикенд” писа, това стана след сватбата на Мария Игнатова с Ивайло „Нойзи” Цветков. Говори се, че двойката е била на сватбено пътешествие, а историята с карантината е зле измислена лъжа. Самата младоженка потвърди слуха за медения си месец. Тя показа снимка от Лугано, Швейцария, където е заминала малко след сключването на брака си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече